Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Java developer (Hki, Espoo)

Cinia

Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Edistyksellinen pilvipohjainen toimintaympäristö tarjoaa kyberturvallisen ICT-infrastruktuurin, joka vastaa vaativimpienkin organisaatioiden tarpeisiin.

Tehtävän kuvaus

Cinian ohjelmistopalvelut etsii Java-kehittäjää pääkaupunkiseudulle. Tulet työskentelemään asiakasprojekteissamme ja -toimeksiannoissa rakentaen moderneilla teknologioilla tietoturvallisia ja skaalautuvia pitkän elinkaaren web-sovelluksia.

Haluamme kuulla sinusta lisää jos tunnistat itsestäsi seuraavia ominaisuuksia:

Olet työskennellyt vähintään 2 vuotta Java/Spring -kehittäjänä ohjelmistokehitystiimissä. Eduksi katsomme, jos backendin lisäksi sinulla löytyy kokemusta käyttöliittymäkehityksestä (React, Angular).
Työskentelet sujuvasti ketteriä menetelmiä ja jatkuvan julkaisun mahdollistavia kehitys- ja testausympäristöjä hyödyntäen.
Sinulle on kunnia-asia tuottaa laadukasta ja toimivaa koodia. Sparrailet mielelläsi aiheesta kollegoidesi kanssa.

Tarjoamme

Tarjoamme osaamistasi vastaavia, sopivasti haastavia tehtäviä, joiden suorittamiseen saat kollegoiltasi perehdytystä ja tukea. Osana piinkovien ohjelmistoammattilaisten työyhteisöä sinuun kohdistuu paljon odotuksia, mutta tulet takuulla saamaan takaisin yhtä paljon ja kehität vauhdilla ammattitaitoasi.

Cinialla pääset osaksi huippuasiantuntijoiden työyhteisöä, jossa paiskitaan hommia rennossa ja välittömässä ilmapiirissä, kovalla can-do asenteella ja auttaen työkavereita yli tiimirajojen. Meille tärkeitä asioita ovat keskinäinen luottamus, vastuunkanto ja jatkuva parantaminen pienissäkin asioissa. Luonteenomaista kulttuurillemme on, että maustamme työpäiviä vahvalla annoksella hyvää kahvia ja huumoria.

Vaikka työskentelemme sitoutuneesti ja tavoitteellisesti, kunnioitamme suuresti kunkin omaa aikaa työn ulkopuolella. Työajan joustojen avulla sovitat yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla. Sairaan lapsen hoitopalvelu sekä laajat vakuutuspohjaiset työterveyspalvelut kuuluvat etupakettiimme tavanomaisten puhelin-, lounas- ja virike-etujen lisäksi.

Sanomattakin selvää, että huippuammattilaisilla työvälineetkin ovat ”viimeisen päälle” eikä työkoneesta lopu potku kesken. Saat myös vapaavalintaiset kuulokkeet yms. asiaan kuuluvat tarvikkeet, jotta koodin tuottaminen luistaa hyvällä fiiliksellä.

Hakeminen

Hae tehtävää kotisivujemme kautta ja kerro itsestäsi, kiinnostuksistasi, teknologiaosaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Mainitse hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jatkuvasti ja teemme työtarjouksen heti sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan hakemuksen siksi saman tien, kuitenkin viimeistään 31.1.2018.

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja työtehtävistä, ota yhteyttä: Liiketoimintajohtaja Kimmo Alamartimo, kimmo.alamartimo@cinia.fi.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Espoo, Helsinki

Hakuaika

16.01.2018 - 31.01.2018