Avoimet työpaikat

Java -ohjelmistokehittäjä

Cinia

Cinia on digitaalisten menestystarinoiden mahdollistaja tarjoten älykkäitä ohjelmisto-, pilvi- ja verkkopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. www.cinia.fi

Tehtävän kuvaus

Haemme Jyväskylään Java-ohjelmistokehittäjää. Tiimimme kaipaa kokemustasi projekteihin, joissa tehdään esimerkiksi teollisuuden, liikenteen ja maatalouden digitalisaation ratkaisuja. Työssä menestymistä auttavat, jos sinulle Javan ohessa ovat tuttuja Jira, Git, Jenkins, GitLab ja Confluence.

Odotamme

Meillä pääset työskentelemään osaavien kollegojen kanssa erilaisissa projekteissa esimerkiksi IoT-ratkaisujen parissa. Cinian projektit Jyväskylässä kohdistuvat etenkin agri-, energia-, teollisuus- ja liikennetoimialoille. Jos työkokemusta on vähemmän, mutta olet aiemmin laatinut jonkin toteutuksen Javalla, tai osaamiseesi kuuluu jotakin muuta vastaavan tyyppistä teknologiaosaamista, esittele ihmeessä osaamistasi meille.

Ylistönmäen toimistollamme pääosin tapahtuva työskentely koostuu yhdistelmästä tiimityötä, itsenäistä etenemistä ja vapaamuotoista ajanviettoa vaikkapa lautapelikerhon parissa. Cinialla työskennellessäsi sinulla on tukena kokenut kollegajoukko, joten yksin ei tarvitse säätää ja tuskailla ongelmien äärellä.

Lisäksi viihtymistäsi toimistollamme tukee, jos uskot, että huumoria on arjessa oltava ja läppä saa olla väsynyttäkin.

Lisätietoja

Jos haluat vaihtaa pari sanaa tehtävästä, osaamisestasi tai yrityksestä, soittele rekrytoija Saku Tihveräiselle (044 3111 775) tai Jyväskylän saitin vetäjälle Ville Vainiolle (050 384 3731).

Muuta

Me tarjoamme sinulle palkan lisäksi perinteiset luontaisedut (mm. matkapuhelin-, lounas- ja kulttuurietu, kattava vakuutusturva sekä sairaan lapsen hoitoetu). Lisäksi meillä toimii aktiivisesti mm. lautapeli- ja teekerhot. Uusia kerhoja perustetaan henkilöstön innon mukaan. Tänä talvena cinialaisia on etätyöviikoilla Lapissa. 

Jätä lyhyt hakemus viimeistään tammikuun lopulla. Haastattelemme hakijoita jo hakemusten saavuttua.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Jyväskylä

Hakuaika

04.01.2019 - 31.01.2019