Avoimet työpaikat

Java-ohjelmistokehittäjä

Cinia

Cinian ohjelmistoratkaisut lyhyesti: Rakennamme asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille. Meillä työskentelee yhteensä n. 120 sovelluskehityksen asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Liiketoimintamme on kasvavaa ja kannattavaa perustuen pitkäaikaisiin asiakkuuksiin ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Tehtävän kuvaus

Oletko kokenut Java-kehittäjä?

Etsimme Java-devaajaa, jolla on kokemusta esimerkiksi teollisuuden, liikenteen, logistiikan ja/tai julkishallinnon ohjelmistoprojektien läpiviemisestä. Etsimme kehittäjää Helsinkiin, Tampereelle ja/tai Jyväskylään.

Projekteissamme suosimme avoimen lähdekoodin ratkaisuja. Tehtävä edellyttää seuraavanlaista osaamista:

  • Toivomme, että olet syvällisesti perehtynyt Java-teknologioihin, kuten: Java, Spring, JUnit, REST, Websocket, JMS, JPA, Hibernate, Maven
  • Lisäksi tehtävässä tarvitset käytännön osaamista tietokannoista ja työkaluista kuten: SQL, JPQL, PostgreSQL, MariaDB, Docker, Jira
Arvostamme monipuolista kokemustasi näistä sekä mahdollisista muista vastaavista teknologioista. 

Tehtävässä suunnittelet pitkän elinkaaren sovelluksia, jotka voivat olla esimerkiksi IoT-projekteja, järjestelmäintegraatioita tai kokonaan uusia, räätälöityjä toteutuksia asiakkaillemme (katso lisää asiakastarinoistamme). Rooli on ammatillisesti haastava ja liiketoiminnallemme tärkeä ja siksi arvostamme kokemuksesi tuomaa osaamista projektien läpiviemisessä. Työ on monipuolista vaihtelevien projektien myötä ja mahdollistaa myös oman osaamisen kehittämisen. Saat kollegoiksi asiansa osaavat ja pätevät työkaverit sekä hyvän yhteishengen tehdä töitä.

Ura Cinialla?

​Cinian Ohjelmistoratkaisut-yksikössä pääset osaksi lämminhenkistä ja erittäin osaavaa, n. 120 työkaverin yhteisöä, jossa arvostetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Toteutamme omaan näkemykseemme ja arkkitehtuuriosaamiseemme perustuvia sovelluksia teknologioilla, joiden valitsemiseen tiimit itse osallistuvat. Rakentamamme ohjelmistoratkaisut palvelevat ammattilaiskäyttäjiä teollisuudessa, liikenteen ja logistiikan alalla, terveydenhuollossa ja julkisella sektorilla. Hyödynnämme pitkälle hiottuja ketteriä prosesseja ja automatisoituja DevOps-ympäristöjä, jotka tekevät työskentelystä mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa. 

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut. Etuihimme kuuluu mm:

  • Joustava työaika ja muut arkea helpottavat yksilölliset työajan järjestelyt
  • Modernit työvälineet ja työtilat
  • Lounasetu
  • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
  • Kattava sairauskuluvakuutus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelu
  • Harrastekerhot
  • Yrityksen kannustinohjelmat ja -palkkiot

Normaalioloissa työskentelemme joustavasti pääasiassa omalta toimistoltamme käsin. Nyt korona-aikana työskentelemme etänä. Panostamme viihtyisään ja yhteisölliseen työpaikkakulttuuriin. Teemme työtä sitoutuneesti, toisiamme arvostaen ja tukien. Kehitämme yhteisiä toimintamallejamme jatkuvasti ja panostamme myös kehittäjiemme osaamisen kehittymiseen.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus, jossa kerrot osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia kohtaan. Kuulemme mielellämme taustoistasi, erityisesti aiemmista projekteistasi sekä teknologiapinostasi. Meitä kiinnostaa myös se, millaisia tehtäviä haluaisit päästä tekemään ja millaisissa projekteissa olet parhaimmillasi. Lisätietoja tehtävästä antavat tiiminvetäjät Iida Porokuokka, +358 45 230 3888 (Jyväskylä), Raine Nieminen +358 50 576 1447 (Tampere) sekä Petri Orädd, +358 40 195 9851 (Helsinki), etunimi.sukunimi@cinia.fi. 

Hae heti - haku päättyy 31.12.2020 tai kun sopiva henkilö löytyy.

#ohjelmistoratkaisut #ohjelmistokehitys #Java #SpringBoot

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki, Jyväskylä, Tampere

Hakuaika

05.11.2020 - 31.12.2020