Avoimet työpaikat

Java-ohjelmistokehittäjä

Cinia

Haluatko olla mukana tuomassa legacy-koodia nykyaikaan tai rakentamassa uutta luomusta? Agendamme on olla helpottamassa mm. terveydenhuollon, turvallisuuden ja teollisuuden ammattilaisten työtä parantamalla olennaisesti järjestelmien käyttökokemusta ja tuottamaa hyötyä.

Tehtävän kuvaus

Haemme Jyväskylään konstailematonta Java-ohjelmistokehittäjää. Meille on ensisijaisesti merkitystä sillä, että olet toteuttanut useamman projektin Javalla yhdessä toisten kehittäjien kanssa. Tiimimme kaipaa kokemustasi projekteihin, joissa tehdään esimerkiksi teollisuuden, liikenteen ja maatalouden digitalisaation ratkaisuja. Työssä menestymistä auttavat, jos sinulle ovat tuttuja Jira, Git, Jenkins, GitLab ja Confluence.

Hakeminen

Sovit kulttuuriimme, jos jaksat pyöritellä enemmän kuin kerran uusia ideoita kollegoiden kanssa, näet asioiden loppuunsaattamisen rasittavana mutta sangen tarpeellisena, et odota työyhteisöltä tulevan pääosin kuin huonoa huumoria ja näet tärkeänä yhdistää työ ja vapaa-aika joustavasti.

Jos näet tämän tiiviin ilmoituksen teemojen osuvan sinuun, niin pistähän hakemusta sisään. Heitä CV ja linkki koodiisi, niin olemme piakkoin yhteydessä.

Lisätietoja

Jos haluat vaihtaa pari sanaa tehtävästä tai bassonsoiton harrastuksestasi, rekrytoija Sakulle saa soittaa (044 3111 775) - ja Jyväskylän saitin vetäjälle Villelle myös (050 384 3731), mutta ensinmainitun saat luultavammin kiinni.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Jyväskylä

Hakuaika

07.12.2018 - 02.01.2019