Avoimet työpaikat

JavaScript -ohjelmistokehittäjä

Cinia

Cinian laatimat toimintaa sujuvoittavat ja lisäarvoa tuottavat sovellukset laaditaan pieteetillä asiakkaiden, eri alojen ammattikäyttäjien kanssa.

Tehtävän kuvaus

Me etsimme Jyväskylään JavaScriptiä sujuvasti pyörittävää ohjelmistokehittäjää. Hakemallamme kehittäjällä on muutaman vuoden verran kokemusta eri ohjelmistojen työstämisen parissa. Työskentely nohevien kehittäjäkollegain kanssa erilaisissa projekteissa ja produktioissa on sinulle tuttua. Erityisesti arvostamme sujuvaa JavaScriptin sekä Reactin hallintaa. Myös Gitin olisi hyvä soljua sujuvasti. Jos taidat lisäksi vielä TypeScriptin, olemme erittäin otettuja. 

Odotamme

Olet tottunut kehittämään toteutuksia itsenäisesti ja olet aina kiinnostunut ottamaan haltuun uusia työkaluja. Työotteeseesi kuuluu, että kun havaitset riitasointuja, tartut niihin ja pyrit hoitamaan kokonaisuuden jälleen harmoniaan. Plussaa edellisten lisäksi on, jos sinulla on JavaScriptin pyörittämisen lisäksi myös hiukan visuaalista silmää, taivut tarvittaessa huonoon huumoriin ja väsyneeseenkin läppään.

Orkesterimme soittolistalla ovat teollisuuden, maatalouden sekä liikenteen tarpeet. Tehtävässä tulet osallistumaan käytettävien teknologioiden ja kirjastojen valitsemiseen ja kehittämiseen. Odotamme siis innostusta, kiinnostusta ja kompetenssia tämän tyyppiseen, uusia ratkaisuja luovaan toimintaan . Meillä työskennellessäsi sinulla on tukena kokenut kollegajoukko, joten yksin ei tarvitse säätää ja tuskailla ongelmien äärellä.

Jos työkokemusta on vähemmän, mutta olet aiemmin toteuttanut huikean toteutuksen edellä mainituilla teknologioilla tai osaamiseesi kuuluu jotakin muuta vastaavan tyyppistä teknologiaosaamista, esittele ihmeessä osaamistasi meille.

Lisätietoja

Jos haluat vaihtaa pari sanaa tehtävästä tai firmasta, rekrytoija Sakulle saa soittaa (044 3111 775) ja Jyväskylän saitin vetäjälle Villelle myös (050 384 3731), mutta ensinmainitun saat luultavammin kiinni.

Tarjoamme

Me tarjoamme sinulle palkan lisäksi perinteiset luontaisedut (mm. matkapuhelin-, lounas- ja kulttuurietu, kattava vakuutusturva sekö sairaan lapsen hoitoetu). Lisäksi meillä toimii aktiivisesti esim. lautapelikerho sekä teekerho, joka on tuottanut meille oman, uniikin teeblendin.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Jyväskylä

Hakuaika

05.12.2018 - 02.01.2019