Avoimet työpaikat

JavaScript-säveltäjä

Cinia

Cinian laatimat toimintaa sujuvoittavat ja lisäarvoa tuottavat sovellukset laaditaan pieteetillä asiakkaiden, eri alojen ammattikäyttäjien kanssa.

Tehtävän kuvaus

Me etsimme Jyväskylään JavaScriptillä säveltävää ohjelmistokehittäjää. Hakemallamme säveltäjällä on muutaman vuoden verran musisointikokemusta ohjelmistosinfonioiden parissa. Erityisesti arvostamme sujuvaa soittotaitoa JavaScriptillä sekä Reactilla. Myös Git soljuu miellyttävin sävelin. Jos taidat lisäksi vielä TypeScriptillä vinguttelun, olemme erittäin otettuja. Työskentely toisten muusikoiden kanssa erilaisissa projekteissa ja produktioissa on sinulle tuttua.

Odotamme

Olet tottunut säveltämään itsenäisesti ja olet aina kiinnostunut ottamaan haltuun uusia musiikinlajeja. Soittomentaliteettiisi kuuluu, että kun havaitset riitasointuja, tartut niihin ja pyrit hoitamaan melodian jälleen harmoniaan. Plussaa edellisten lisäksi on, jos sinulla on JavaScript-musikaalisuuden lisäksi myös hiukan visuaalista silmää, taivut tarvittaessa huonoon huumoriin ja väsyneeseenkin läppään.

Orkesterimme soittolistalla ovat teollisuuden, maatalouden sekä liikenteen melodiat. Tehtävässä tulet osallistumaan käytettävien teknologioiden ja kirjastojen valitsemiseen ja kehittämiseen. Odotamme siis innostusta, kiinnostusta ja kompetenssia tämän tyyppiseen, uusia äänialoja luovaan toimintaan . Meillä työskennellessäsi sinulla on tukena kokenut orkesteri, joten yksin ei tarvitse soittaa ja säveltää.

Jos sävellyskokemusta on vähemmän, mutta olet aiemmin toteuttanut huikean partituurin edellä mainituilla teknologioilla tai osaamiseesi kuuluu jotakin muuta vastaavan tyyppistä teknologiaosaamista, esittele ihmeessä sävellyksesi tai osaamisesi meille.

Lisätietoja

Jos haluat vaihtaa pari sanaa tehtävästä tai firmasta, rekrytoija Sakulle saa soittaa (044 3111 775) ja Jyväskylän saitin vetäjälle Villelle myös (050 384 3731), mutta ensinmainitun saat luultavammin kiinni.

Tarjoamme

Me tarjoamme sinulle palkan lisäksi perinteiset luontaisedut (mm. matkapuhelin-, lounas- ja kulttuurietu, kattava vakuutusturva sekö sairaan lapsen hoitoetu), lisäksi meillä toimii aktiivisesti esim. lautapelikerho sekä teekerho, joka on tuottanut meille oman, uniikin teeblendin).

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Jyväskylä

Hakuaika

13.11.2018 - 02.12.2018