Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Junior Developer

Cinia

Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Edistyksellinen pilvipohjainen toimintaympäristö tarjoaa kyberturvallisen ICT-infrastuktuurin, joka vastaa vaativimpienkin organisaatioiden tarpeisiin.

Tehtävän kuvaus

Haemme Helsingin toimipisteeseemme junior devaajaa mittaus- ja valvontaratkaisujen tuotekehitystiimiin. Saatat olla hakemamme uusi työkaveri, jos sinulla on:

- Ymmärrystä IT-ympäristöjen ylläpidosta ja/tai mittausratkaisuista: mitä asioita digitaalisista palveluista ja niiden infrastruktuurista on mahdollista mitata, mitä tulisi mitata ja miksi

- Kokemusta mittausdatan analysoinnista ja hyödyntämisestä

- Kyky tehdä perusteltuja ratkaisuja tuotteen arkkitehtuuriin ja tekniseen toteutukseen liittyen

- Hallussa vähintään yksi seuraavista ohjelmointikielistä: Perl, Python, Clojure

 

Tässä roolissa menestyminen vaatii sinulta aitoa kiinnostusta teknologiaan ja jatkuvaan parantamiseen. Kokemus verkkoteknologioista on myös eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kykyjäsi vastaavia, sopivasti haasteellisia tehtäviä, joissa onnistumiseen saat kollegoiltasi perehdytystä, apua ja opastusta. Vastavuoroisesti odotamme sinulta ratkaisuhakuista asennetta ja korkeaa työmoraalia, joiden ansiosta saatat hommat valmiiksi tuotosten laadusta tinkimättä.

Cinialla on rento ja välitön ilmapiiri ilman turhia hierarkioita. Työskentelemme sitoutuneesti ja tavoitteellisesti, mutta kunnioitamme aikaa ja elämää työn ulkopuolella. Työajan joustojen avulla sovitat yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla.

Normaalit puhelin-, lounas- ja virike-edut sekä laajat työterveyspalvelut kuuluvat tietysti etupakettiimme. Lisäksi saat vapaavalintaiset kuulokkeet, näppikset, hiiret ja muut oleelliset välineet, jotta koodin tuottaminen luistaa.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi kotisivujemme kautta ja kerro itsestäsi, kiinnostuksistasi, teknologiaosaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Kerro myös palkkatoiveesi.

Haastattelemme hakijoita jatkuvasti ja teemme päätöksiä heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin viimeistään maanantaina 11.9.

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää työtehtävästä ja meistä, ota yhteyttä Maxiin tai Kimmoon:

- Max Bernoulli, tuotepäällikkö, max.bernoulli@cinia.fi, puh. 040 744 0002
- Kimmo Alamartimo, liiketoimintajohtaja, kimmo.alamartimo@cinia.fi, puh. 040 552 9204.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

07.08.2017 - 11.09.2017