Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Junior Developer

Cinia

Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Edistyksellinen pilvipohjainen toimintaympäristö tarjoaa kyberturvallisen ICT-infrastruktuurin, joka vastaa vaativimpienkin organisaatioiden tarpeisiin.

Tehtävän kuvaus

Etsimme Helsingin toimipisteeseemme junior devaajaa mittaus- ja valvontaohjelmiston tuotekehitykseen. Saatat olla hakemamme uusi työkaveri, jos sinulla on:

Ymmärrystä IT-ympäristöjen ylläpidosta ja/tai mittausratkaisuista – tiedät mitä asioita ja minkä vuoksi pitää monitoroida.
Kokemusta mittausdatan hyödyntämisestä ylläpito- tai kehitystyössä
Hallussa vähintään yksi seuraavista ohjelmointikielistä: Python, Perl, Clojure
 

Tarjoamme

Tarjoamme kykyjäsi vastaavia, sopivasti haasteellisia tehtäviä, joiden suorittamiseen saat perehdytystä, apua ja opastusta. Vastavuoroisesti odotamme sinulta ratkaisuhakuista asennetta ja korkeaa työmoraalia, joiden ansiosta saat hommat valmiiksi tuotosten laadusta tinkimättä. Roolissa menestyminen vaatii sinulta aitoa kiinnostusta teknologiaan ja jatkuvaan parantamiseen.

Cinialla on rento ja välitön työskentelyilmapiiri ilman turhia hierarkioita. Luonteenomaista kulttuurillemme on can-do asenne ja toisten auttaminen yli tiimirajojen. Satsaamme osaamisen jatkuvaan kehittämiseen sekä yhdessä että yksilötasolla ja maustamme päivittäistä työntekoa mustalla kahvilla ja huumorilla.

Vaikka työskentelemme sitoutuneesti ja tavoitteellisesti, kunnioitamme suuresti kunkin omaa aikaa ja rauhaa työn ulkopuolella. Työajan joustojen avulla sovitat yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla. Normaalit puhelin-, lounas- ja virike-edut sekä laajat työterveyspalvelut kuuluvat tietysti etupakettiimme. Lisäksi saat vapaavalintaiset kuulokkeet, näppikset, hiiret ja muut oleelliset työvälineet, jotta koodin tuottaminen luistaa.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi kotisivujemme kautta ja kerro itsestäsi, kiinnostuksistasi, teknologiaosaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Mainitse myös palkkatoiveesi.

Haastattelemme hakijoita jatkuvasti ja teemme päätöksiä heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin viimeistään 20.11.

 

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää työtehtävästä ja meistä, ota yhteyttä: Max Bernoulli, tuotepäällikkö, max.bernoulli@cinia.fi, puh. 040 744 0002.

HUOM! Kaikki loka-marraskuussa työhaastattelussa käyneet saavat avec-leffaliput Cinian omaan Star Wars: The Last Jedi –ensi-iltaan 13.12.2017 Tennispalatsissa. Lisäksi arvomme lippuja kaikkien hakijoiden kesken. 

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki, Espoo

Hakuaika

23.10.2017 - 20.11.2017