Avoimet työpaikat

Kehittävä koodinkeittäjä

Cinia

Cinian laatimat toimintaa sujuvoittavat ja lisäarvoa tuottavat sovellukset laaditaan pieteetillä asiakkaiden, eri alojen pro-käyttäjien kanssa.

Tehtävän kuvaus

Haluatko olla mukana tuomassa monoliittikönttejä nykyaikaan – tai jopa uudelle vuosikymmenelle? Agendamme on olla helpottamassa muun muassa terveydenhuollon, turvallisuuden ja teollisuuden ammattilaisten työtä parantamalla järjestelmien käyttökokemusta.

Rekrytoimme Tampereelle kehittävää koodinkeittäjää. Olennaista kokenemman kehittäjän roolissa on valita ratkaisuja, jotka ovat asiakkaalle pitkällä tähtäimellä hyödyllisiä, Cinialle järkeviä toteuttaa ja kollegoille tuskattomia ylläpitää.

Jotta harkitut ratkaisut ovat mahdollisia, työkokemusta on hyvä olla erityisesti Reactin, Springin, Angularin ja kumppaneiden parista. Jos mielenkiintoa ja motivaatiota piisaa, tuoteomistajuutta on mahdollista myös liittää rooliin.

Hakeminen

Jos mieleesi nousee jotain pohdintoja esille, ole yhteydessä Tampereen tiimipäällikköön Raine Niemiseen: 050 576 1447 (raine.nieminen@cinia.fi). Jos pohdit, oletko keitellyt koodia riittävästi siirtyäksesi kehittävämpään rooliin – rekrytoija Saku mielellään sparraa hakijoiden kanssa: 044 3111 775 (saku.tihverainen@cinia.fi).

Hae vastaamalla CV:n liittämisen ohessa lyhyesti kysymykseen "mikä teknologia tai toteutustapa ansaitsisi olla laajasti käytössä 2019 softatoteutuksissa"?. Hakuaikaa on 30.11. saakka.

Lisätietoja

Joskus on helpompi kertoa mitä firma ei ole kuin mitä se ei ole. Cinia ei ole autotallinyrkkipaja eikä byrokratiapumppu. Sen sijaan meillä on sopiva vauhti tehdä projekteja, asianmukaiset edut  ja työn ja vapaa-ajan tasapaino kunnossa. Kurkista lisänäkymää Cinialla koodaamiseen täältä.
Työkavereina on leppoisa kokoelma kehittäjäkollegoita ja lähimmät työtoverit valikoituvat työn alla olevien projektien mukaan.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Tampere

Hakuaika

31.10.2018 - 30.11.2018