Avoimet työpaikat

Kesäkoodareita

Cinia

Cinia kulkee yritysten, terveydenhuollon ja kansallisesti merkittävien organisaatioiden toiminnan digitalisoinnissa kehityksen kärjessä. Arkea sujuvoittavat ja merkittävää lisäarvoa tuottavat sovellukset keitellään Cinialla pieteetillä hoitamalla maustaminen yhdessä loppukäyttäjien eli eri alojen ammattilaisten kanssa.

Tehtävän kuvaus

Haemme kesäkoodareita Helsingin, Tampereen ja Jyväskylän toimipisteillemme koodinkeittämisen pariin. Kesäkoodarin homma sopii opinnoissa jo edenneille, opintojaan viimeisteleville tai vastavalmistuneille. Työsuhteen kesto ja viikoittainen työaika ja aloitus sovitaan joustavasti, mm. käynnissä olevat opinnot huomioiden.

Kesän aikana osallistut harjoitteluprojektin jälkeen erilaisiin ohjelmistoprojekteihin osana ketterää tiimiä. Osaamisesi kehittyessä saat lisää vastuuta ja toimenkuvasi laajenee mahdollisesti asiakasrajapinnassa työskentelyyn.

Hakeminen

Odotamme kesäkoodarihakijalta opintoja koodinkeittoon soveltuvasta koulutuksesta (yliopisto/AMK), näyttöjä opintomenestyksestä sekä harrastuneisuutta. Luovan kokkailun ohessa on tarve hallita myös peruskoodireseptit, lisäksi edellytämme aitoa halua työskennellä erilaisissa hankkeissa sekä toimistollamme että asiakkaiden luona. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin taitoa.

Käytännössä sinulla on hyvä olla hieman kokemusta ohjelmoinnista, esimerkiksi näillä teknologioilla: Java, JavaScript, HTML5 ja CSS3. Lisäpisteitä tulee, jos on jo näkemystä esim. Angularin, Reactin, Dockerin ym. teknologian käytöstä.

Kaikki muu aiempi käytännön koodinkeittely on plussaa. Lisäpisteitä ropisee, jos sinulla on näyttöjä UI/UX-suunnitteluosaamisesta, visuaalisesta silmästä tai harrasteprojekteista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi tammikuun kuluessa. Liitä mukaan CV, jossa kerrot työkokemuksestasi ja harrastuneisuudestasi (esim. työnäytteet, nettisivusi, vapaa-ajan projektit, Github, Bitbucket tms.). Liitä mukaan myös tutkintotodistuksesi/opintosuoritusotteesi. Annamme palautetta hakemuksestasi muutaman viikon kuluttua hakemuksen lähettämisestä. Viimeiset valinnat kesäkoodariksi teemme helmikuussa.

Heräsikö kysymyksiä? Rekrytoija Saku auttaa mielellään: 044 3111 775 (saku.tihverainen@cinia.fi).

Tarjoamme

Miksi hakea Cinialle? Meidän metodiikalla ja työkalupakilla Sinulla aukeaa erinomaiset mahdollisuudet edetä työurallasi eteenpäin. Meillä pääset mukaan teknisesti haastaviin projekteihin, joihin pääset heittäytymään omien taitojesi mukaan. Kun satsaamme osaamiseesi kesäkaudella, jatkamme mielellämme yhteistyötä syksyllä osa-aikaisen tekemisen kautta. Kehittyessäsi, keskipitkällä tähtäimellä sinulla on mahdollisuus kantamaan vastuuta Suomen ja maailman mittakaavassa mielenkiintoisissa projekteissa. Pesti kesäkoodarina on portti sopivan jyrkkään oppimiskäyrään ja koodausammattilaiseksi siirtymiseen. Lisäksi firmassa viihdytään (työn ja vapaa-ajan tasapaino, Lappi-etäviikot, lautapelikerho ym.) ja edut ovat hyvät (mm. työterveyden ohella laaja sairauskuluvakuutus, lounaskortti). 

Hae siis mahdollisimman pian - valintoja tehdään tammikuun puolivälistä alkaen.

Työsuhdetyyppi

Määräaikainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Jyväskylä, Tampere, Helsinki

Hakuaika

15.12.2018 - 31.01.2019