Avoimet työpaikat

Kesäkoodareita - alustava haku

Cinia

Cinia kulkee yritysten, terveydenhuollon ja kansallisesti merkittävien organisaatioiden toiminnan digitalisoinnissa kehityksen kärjessä. Arkea sujuvoittavat ja merkittävää lisäarvoa tuottavat sovellukset keitellään Cinialla pieteetillä maustamalla yhdessä loppukäyttäjien eli eri alojen ammattilaisten kanssa.

Tehtävän kuvaus

Haemme kesäkoodareita Helsingin, Tampereen ja Jyväskylän toimipisteillemme koodinkeittämisen pariin. Kesäkoodarin homma sopii opinnoissa jo edenneille, opintojaan viimeisteleville tai vastavalmistuneille. Työsuhteen kesto ja viikoittainen työaika ja aloitus sovitaan joustavasti, mm. käynnissä olevat opinnot huomioiden.

Kesän aikana osallistut harjoitteluprojektin jälkeen erilaisiin ohjelmistoprojekteihin osana ketterää tiimiä. Osaamisesi kehittyessä saat lisää vastuuta ja toimenkuvasi laajenee mahdollisesti asiakasrajapinnassa työskentelyyn.

Hakeminen

Odotamme kesäkoodarihakijalta opintoja koodinkeittoon soveltuvasta koulutuksesta (yliopisto/AMK), näyttöjä opintomenestyksestä sekä harrastuneisuutta. Luovan kokkailun ohessa on tarve hallita myös peruskoodireseptit, lisäksi edellytämme aitoa halua työskennellä erilaisissa hankkeissa sekä toimistollamme että asiakkaiden luona. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin taitoa.

Käytännössä sinulla on jonkin verran kokemusta ohjelmoinnista, esimerkiksi näillä teknologioilla: Java, JavaScript, HTML5 ja CSS3.

Kaikki muu aiempi käytännön koodinkeittely on plussaa. Lisäpisteitä ropisee, jos sinulla on näyttöjä UI/UX-suunnitteluosaamisesta tai harrasteprojekteista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 14.1. mennessä. Liitä mukaan CV, jossa kerrot työkokemuksestasi ja harrastuneisuudestasi (esim. työnäytteet, nettisivusi, vapaa-ajan projektit, Github, Bitbucket yms.). Liitä mukaan myös tutkintotodistuksesi/opintosuoritusotteesi. Annamme palautetta muutaman viikon kuluessa alustavan hakemuksen lähettämisestä, niin tiedät siinä vaiheessa mitkä ovat mahdollisuutesi päästä Cinialle kesäkoodariksi. Viimeiset valinnat kesäkoodariksi teemme helmikuussa - ensimmäiset vielä ennen joulua.

Heräsikö kysymyksiä? Ehkä niihin vastaa kun luet aiempien kesäkoodareiden kokemuksista.

Kysy lisää rekrytoija Saku Tihveräiseltä 044 3111 775 (saku.tihverainen@cinia.fi).

Työsuhdetyyppi

Määräaikainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Jyväskylä, Tampere, Helsinki

Hakuaika

31.10.2018 - 14.01.2019