Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Kesäkoodareita (Hki)

Cinia

Cinia Oy tarjoaa älykkäitä ohjelmisto-, verkko- ja pilvipalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa.

Tehtävän kuvaus

Haemme kesäkoodareita Helsingin toimistolle ohjelmistokehityksen pariin. Toimistomme sijaitsee Ilmalan aseman vieressä huhtikuun lopulta alkaen. Kesäkoodarin homma sopii vastavalmistuneille, opintojaan viimeisteleville tai jo pari vuotta työelämässä olleille. Töiden kesto ja viikoittainen työaika ja aloitus sovitaan joustavasti, mm. käynnissä olevat opinnot huomioiden.

Kesäkoodarina osallistut erilaisiin ohjelmistoprojekteihin osana ketterää tiimiä. Osaamisesi kehittyessä saat lisää vastuuta ja toimenkuvasi laajenee mahdollisesti asiakasrajapinnassa työskentelyyn.

Sinulla on jo kokemusta ohjelmoinnista, esimerkiksi näillä teknologioilla: Java, JavaScript, HTML5 ja CSS3.

Kaikki muu aiempi käytännön teknologiakokemus on plussaa. Lisäpisteitä ropisee, jos sinulla on näyttöjä UI/UX-suunnitteluosaamisesta tai harrasteprojekteista.

Hakeminen

Odotamme kesäkoodarihakijoilta opintoja tehtävään soveltuvasta koulutuksesta (yliopisto/AMK), näyttöjä opintomenestyksestä sekä harrastuneisuutta. Teknisen osaamisen ja oppimiskyvyn lisäksi edellytämme aitoa halua työskennellä erilaisissa hankkeissa sekä toimistollamme että asiakkaiden luona. Tehtävä edellyttää myös sujuvaa suomen ja englannin taitoa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään pe 16.2. sivun alalaidassa olevan "hae täältä" -painikkeen avulla. Liitä mukaan CV, jossa kerrot työkokemuksestasi ja harrastuneisuudestasi (esim. työnäytteet, nettisivusi, vapaa-ajan projektit, Github, Bitbucket yms.). Lähetä hakemuksen liitteenä myös tutkintotodistuksesi/opintosuoritusotteesi.

Aloitamme haastattelut osin jo hakuaikana ja täytämme harjoittelupaikat pikimmiten.

Lisätietoja

Lisätietoja Kimmolta: liiketoimintajohtaja Kimmo Alamartimo, kimmo.alamartimo@cinia.fi  puh. 040 552 9204.

 

Työsuhdetyyppi

Määräaikainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Espoo, Helsinki

Hakuaika

23.01.2018 - 16.02.2018