Avoimet työpaikat

Kesäkoodari - Jyväskylä

Cinia

Cinia toteuttaa pitkän elinkaaren ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, terveydenhuollon, teollisuuden sekä julkisen sektorin toimijoille. Vahva osaamisemmekriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Cinialla ohjelmistokehitystä tehdään ketteriä menetelmiä soveltaen sekä projektimuotoisesti omalla toimistollamme että asiakkaiden luona konsulttitoimeksiannoissa.Kasvamme tänäkin vuonna ja etsimme uusia osaajia vahvistamaan osaamistamme. Olemme tällä hetkellä yli 290 hengen asiantuntijatalo ja tarjoamme palveluita pilvipalveluista ohjelmistoratkaisuihin.

Tehtävän kuvaus

Haemme kesäkoodareita Jyväskylän toimipisteilleemme tekemään merkityksellistä koodia ohjelmistokehitysprojekteihimme. Kesäkoodarin homma sopii opinnoissa jo edenneille, opintojaan viimeisteleville tai vastavalmistuneille. Työsuhteen kesto ja viikoittainen työaika ja aloitus sovitaan joustavasti, mm. käynnissä olevat opinnot huomioiden.

Kesän aikana osallistut harjoitteluprojektin jälkeen erilaisiin ohjelmistoprojekteihin osana ketterää tiimiä. Osaamisesi kehittyessä saat lisää vastuuta ja toimenkuvasi laajenee mahdollisesti asiakasrajapinnassa työskentelyyn. Moni meillä kesäkoodarina aloittanut on jatkanut meillä työskentelyä myös kesän jälkeen, opintojen ohessa osa-aikaisesti.

Odotamme kesäkoodarihakijalta opintoja devaamiseen soveltuvasta koulutuksesta (yliopisto/AMK), näyttöjä opintomenestyksestä sekä harrastuneisuutta. On hyvä jos sinulta löytyy ongelmanratkaisukykyä ja sinnikkyyttä sekä kykyä toimia osana tiimiä. Lisäksi edellytämme aitoa halua työskennellä erilaisissa hankkeissa sekä toimistollamme että asiakkaiden luona. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin taitoa.

Käytännössä sinulla on hyvä olla hieman kokemusta ohjelmoinnista, esimerkiksi näillä teknologioilla: Java, JavaScript, HTML5 ja CSS3. Lisäpisteitä tulee, jos on jo näkemystä esim. Angularin, Reactin, Dockerin ym. teknologian käytöstä. Kaikki muu aiempi käytännön koodinkeittely on plussaa. Lisäpisteitä ropisee, jos sinulla on näyttöjä UI/UX-suunnitteluosaamisesta, visuaalisesta silmästä tai harrasteprojekteista. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.01.20. mennessä. Liitä mukaan CV, jossa kerrot työkokemuksestasi ja harrastuneisuudestasi (esim. työnäytteet, nettisivusi, vapaa-ajan projektit, Github, Bitbucket tms.). Liitä mukaan myös tutkintotodistuksesi/opintosuoritusotteesi. Viimeiset valinnat kesäkoodariksi teemme helmikuun aikana.

Miksi hakea Cinialle? Meidän metodiikalla ja työkalupakilla Sinulla aukeaa erinomaiset mahdollisuudet edetä työurallasi eteenpäin. Meillä pääset mukaan teknisesti haastaviin projekteihin, joihin pääset heittäytymään omien taitojesi mukaan. Kun satsaamme osaamiseesi kesäkaudella, jatkamme mielellämme yhteistyötä syksyllä osa-aikaisen tekemisen kautta. Kehittyessäsi, keskipitkällä tähtäimellä sinulla on mahdollisuus päästä kantamaan vastuuta Suomen mittakaavassa mielenkiintoisissa sekä haastavissa projekteissa. Pesti kesäkoodarina on portti sopivan jyrkkään oppimiskäyrään ja koodausammattilaiseksi siirtymiseen. Meillä on kiva tehdä töitä porukalla ja meillä on hyvätyön ja vapaa-ajan tasapaino sekä hyvätedut työntekijöilemme.


Hae siis mahdollisimman pian - valintoja tehdään tammikuun alusta alkaen. Katso viime kesänä meillä kesäkoodarina aloittaneen Axelin haastattelu siitä millaista on tulla töihin Cinialle. 

Työsuhdetyyppi

Määräaikainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Jyväskylä

Hakuaika

29.12.2019 - 31.01.2020