Avoimet työpaikat

Kesätyöntekijä tietokantaprojektiin Riihimäelle

Cinia

Cinia Oy tarjoaa älykkäitä ohjelmisto-, verkko- ja pilvipalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa.

 

Tehtävän kuvaus

Oletko tottunut pyörittämän Exceliä? Onko sinulla jo jotain kokemusta erilaisista tietokantahauista ja eri tietokantojen yhdistämisestä?Etsimme Riihimäen toimipisteellemme kahta kesätyöntekijää tietokantoihin liittyvään selvitystyöhön. Tehtävässä onnistuminen vaatii Excelin hyviä käyttötaitoja ja suureksi eduksi on, jos sinulla on jo opintojen tai käytännön kautta ymmärrystä SQL:n toimintaperiaatteista. Arvostamme myös kokemusta XML/JSON -standardeista ja osaamista RegExp-lausekkeiden hyödyntämisessä tietokantahauissa.  Tehtävä sopii 2. tai 3. vuoden opiskelijoille ja tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, joka on pitkäjänteinen, työskentelytyyliltään tarkka ja jolle on mielekästä puurtaa lukujen, datan ja erilaisten tietojen parissa selvittäen niiden oikeellisuutta. Työsuhteen kesto ja viikoittainen työaika ja aloitus sovitaan joustavasti, mm. käynnissä olevat opinnot huomioiden.

Kaikki muu aiempi käytännön verkkoteknologiakokemus on plussaa. Odotamme hakijoilta opintoja tehtävään soveltuvasta koulutuksesta (yliopisto/AMK), sekä näyttöjä opintomenestyksestä. Tehtävä edellyttää myös sujuvaa suomen ja englannin taitoa.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään su 17.3. sivun alalaidassa olevan "hae täältä" -painikkeen avulla. Liitä mukaan CV, jossa kerrot työkokemuksestasi. Lähetä hakemuksen liitteenä myös tutkintotodistuksesi/opintosuoritusotteesi. Aloitamme haastattelut osin jo hakuaikana ja täytämme paikat pikimmiten.

Lisätietoja tehtävästä saat projektipäällikkö Jari Matikaiselta, 040 586 9223,  jari.matikainen@cinia.fi ,  parhaiten tavoitat hänet 7.3, 13.3, 14.3 tai 18.3. klo 14-16 välisenä aikana.

 

 

 

Työsuhdetyyppi

Kesätyö

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Riihimäki

Hakuaika

28.02.2019 - 24.03.2019