Avoimet työpaikat

Key Account Manager, teollisuus- ja energiayhtiöt

Cinia

Cinialla on lähes 300 työntekijää, jotka työskentelevät korkean käytettävyyden ja turvallisuuden tietoverkko- ja ohjelmistoratkaisujen parissa. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista sovelluskehityksestä, tietoverkkoteknologioista ja kriittisistä toimintaympäristöistä. Yhdistämällä omia ja kumppaniemme palveluja toteutamme luotettavia kokonaisratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme digitaaliset menestystarinat. 
 

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako IoT? Viihdytkö asiakasrajapinnassa ja innostaako teknologia? Cinia ja NDC yhdistivät voimansa vuoden alussa ja etsimme nyt tuloksentekijää kehittämään asiakassuhteitamme teollisuuden ja energiayhtiöiden parissa.  Markkinassa tapahtuu paljon, ja kanssamme pääset muovaamaan IoT:n ja digitalisaation tulevaisuutta.

Minkälainen rooli olisi tarjolla:

Toimit osana uutta liiketoimintayksikköämme ja vastaat itsenäisesti tietoliikennetuotteiden ja -palveluiden myynnistä teollisuus- ja energiayhtiöille. Työsi sisältää paljon vastuuta ja pääset työskentelemään mielenkiintoisten sekä haastavien projektien parissa. Ylläpidät, vaalit ja kehität nimettyjä asiakassuhteita sekä etsit keinoja laajentaa yhteistyötä asiakkaidesi kanssa. Lisäksi etsit aktiivisesti uusia potentiaalisia asiakkaita. 

Menestyt tässä tehtävässä jos sinulla on:
  • Kokemusta B2B-myynnistä 
  • Osaamista tietoliikenteestä
  • Aitoa asiakaslähtöisyyttä 
  • Näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä
  • Intoa kehittää sekä meidän tekemistä että omaa osaamistasi
Minkälaista meillä on olla töissä:

Tarjoamme työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä.  Työpisteesi sijaitsee Espoon Niittykymmussa, mutta asiakkaamme sijaitsevat eri puolilla Suomea joten työ vaatii matkustamista. Etätyöt ovat myös mahdollisia. 
 
Olemme tunnettuja erityisesti luotettavuudesta ja ketteryydestä. Meillä on tutkitustikin korkea asiakastyytyväisyys ja haluamme pitää siitä kiinni jatkossakin. Hoidamme asiat jämptisti ja teemme sen mitä lupaamme. Olemme innovatiivisia ja työkavereiksi saat ammattitaitoista mutta rentoa porukkaa. 
 
Jos tunnistit myös itsesi tuosta kuvauksesta niin ota yhteyttä, kuulemme sinusta mielellämme lisää! Laita hakemus alla olevan linkin kautta palkkatoiveen kera 9.3.2020 mennessä ja kerro hieman lisää sinusta sekä tuloksistasi B2B-myynnin parissa. Lisätietoja tehtävästä saat tulevalta esimieheltäsi liiketoimintajohtaja Markus Ahoselta, 045 670 9872 tai markus.ahonen@cinia.fi.

 

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Espoo

Hakuaika

24.02.2020 - 09.03.2020