Avoimet työpaikat

Kirjanpitovelhot

Cinia

Cinia kasvaa. Toimimme B2B-kentässä verkkoyhteyksien toimittajana, verkon valvonta- ja pilvipalvelujen tarjoajana sekä ammattilaiskäyttöön tehtävien ohjelmistojen räätälöijänä.

Tehtävän kuvaus

Oletko ratkaisu- ja kehityshakuinen numeronikkari sekä aidosti operatiivinen, rutiineja pelkäämätön positiivinen joukkuepelaaja?

Jotta pystymme palvelemaan Cinian laajentuvaa asiakaskuntaa, vahvistamme nyt rivejämme vakituisilla talouden ammattilaisilla:Financial controller (marraskuun alusta) ja head of accounting (n. vuodenvaihteessa) vahvistuksena Cinian taloustiimiin.

Työtä tehdään Ilmalan aseman yhteydessä (kurkkaa keväinen muuttovideo) ja Hakamäentien välittömässä yhteydessä olevissa moderneissa toimitiloissa. Tarjoamme molemmissa tehtävissä itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän, mukavan ja kommunikoivan työyhteisön sekä mahdollisuuden tuoda oman osaamisesi kasvavaan menestystarinaamme. Raportoit konsernin talous- ja hallintojohtajalle.Financial controllerina vastaat ulkoisesta laskennasta ja raportoinnista yhdessä taloushallinnon tiimin kanssa. Monipuoliseen tehtäväkenttääsi kuuluvat päivittäiset rutiinit ostolaskujen tiliöinnistä tilinpäätöksen laatimiseen. Tehtävään kuuluu tilinpäätösten, viranomaisraportoinnin ja kuukausivälitilinpäätösten laatimisen lisäksi tytäryhtiöiden pääkirjanpidon ja myynti- ja ostoreskontran hoitoa, sekä maksuliikenne. Analysoit yhtiöiden lukuja ja oikeellisuutta. Aloittaessa marraskuun alussa ensimmäinen tehtäväsi on osallistua aktiivisesti ja päätoimisesti osto- ja hankintajärjestelmän käyttöönottoprojektiin.Head of accounting-roolissa vastaat pääosin itsenäisesti konsernin ulkoisesta laskennasta. Monipuoliseen tehtäväkenttääsi kuuluvat konsernilaskenta ja -raportointi, sekä välitilinpäätösten ja konsernitilinpäätösten laatimisen lisäksi emoyhtiön pää- ja käyttöomaisuuskirjanpito, mukaan lukien tilinpäätösten ja veroilmoitusten laatiminen. Analysoit yhtiöiden lukuja ja lukujen oikeellisuutta. Käyt läpi konsernin verosuunnittelua yhdessä talousjohtajan kanssa.Odotamme hakevilta henkilöiltä ainakin muutamaa seuraavista taustatekijöistä:

•                         Vahvaa osaamista kirjanpidosta ja head-tehtävässä konsernilaskennasta eliminointeineen

•                         Tilinpäätöstaitoa; IFRS-kokemus on eduksi

•                         Osallistuminen yritysjärjestelyihin luetaan eduksi, samoin arvonlisäveroasiat

•                         Olet oma-aloitteinen ja analyyttinen ja näet numeroiden taakse

•                         Yhteistyökykyisenä ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavana asiantuntijana/team-pelaajana olet vahva tuki kasvaville kansainvälistyville liiketoiminnoillemme

Tunnistamme, että aivan kaikkea työkokemusta ei välttämättä tehtävästä kiinnostuneilla henkilöillä ole. Perehtyneisyydestä ja näkemyksestä tehtäväkentästä on hyötyä, sillä taitava henkilö pääsee tässä tehtävässä halutessaan nopeasti ns. kirjanpitotehtävien syvään päätyyn. Arvostamme taloushallinto- ja kirjanpitoteemaista koulutustaustaa hakevilta.

Jos haluat kuulla lisätietoa uusista tehtävistä, esimies Tarja Oinonen-Rouvalin (puh. 0500 947 517) tavoitat parhaiten 28.9. klo 9-15. Jos haluat kuulla Ciniasta ja työskentelystä firmassa, soita rekrytoija Saku Tihveräiselle (puh. 044 3111 775, email saku.tihverainen@cinia.fi).

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksen viimeistään 30.9. oheisen hakupainikkeen kautta. Toivomme CV:n ohessa palkkatoivetta ja lyhyttä hakemustekstiä, mikä sai Sinut kiinnostumaan tehtävästä ja uratavoitteistasi.  

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

18.09.2018 - 30.09.2018