Avoimet työpaikat

Kokenut Java-kehittäjä, Helsinki

Cinia

Cinia toteuttaa pitkän elinkaaren ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, terveydenhuollon, teollisuuden sekä julkisen sektorin toimijoille. Vahva osaamisemme kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Cinialla ohjelmistokehitystä tehdään ketteriä menetelmiä soveltaen sekä projektimuotoisesti omalla toimistollamme että asiakkaiden luona konsulttitoimeksiannoissa. Kasvamme tänäkin vuonna ja etsimme uusia osaajia vahvistamaan osaamistamme. Olemme tällä hetkellä yli 270 hengen asiantuntijatalo ja tarjoamme palveluita pilvipalveluista ohjelmistoratkaisuihin. . 

Tehtävän kuvaus

Etsimme kokenutta Java-kehittäjää Helsingin toimistollemme

Hakemamme henkilö on marinoitunut useiden ohjelmistohankkeiden liemissä ja kartuttanut työkokemusta Java-kehityksestä yhteensä vähintään 5 vuotta.

Cinialla ohjelmistokehittäjät hyödyntävät työssään modernia web-teknologiaa, julkaisuautomaatiota ja pilvialustoja. Asiakashankkeissa on kuitenkin toisinaan tarve hyökätä pelkäämättömällä asenteella vanhemman koodin kimppuun. Siihen laaja-alaisempi kokemus  ja näkemys erilaisista järjestelmistä antaa paremmat edellytykset.

Urasi aikana olet työskennellyt esim. joillain seuraavista teknologioista: Java, JavaEE, SOAP, WebServices, SQL-relaatiotietokannat ja rajapinnat, IBM WAS & WLP, Liferay yms. Kaikki muu tehtävässä relevantti tekninen osaaminen on tietysti eduksi. Sinulta sujuu yksikkötestaus ja käytät sujuvasti versionhallinnan ja tehtävienhallinnan työkaluja.

Nautit siitä, että projektien tai toimeksiantojen päättyessä pääset ottamaan tiimisi kanssa haltuun seuraavaa haastavaa tehtävää. Sinua motivoi monisyisten teknisten ongelmien ratkaiseminen – ei se millä teknologialla pääset niitä ratkaisemaan. Joukkueessamme ei ole tilaa sooloartisteille, mutta luontevasti kommunikoivana tiimipelurina solahdat ketjuun helposti.

Tämä tehtävä on juuri sinulle, joka olet puurtanut samoissa ympyröissä mielestäsi jo liian kauan. Cinialla saat mahdollisuuden hypätä dynaamiseen ja nuorekkaaseen työyhteisöön, jossa hyödynnät heti vahvuuksiasi, mutta jossa uuden oppiminen ja vaihtelevat tehtävät pitävät mielen virkeänä.

Lisätietoja

Meillä on tekemisessä kova taso ja pystymme tarjoamaan hyvän työ- ja vapaa-ajan tasapainon. Uskomme siihen, että vastuullisen työn mukana tulee myös vapautta vaikuttaa siihen, kuinka itse haluaa tehdä töitä.

Tutustuminen onnistuu parhaiten kasvotusten, joten jutellaanko vaikka meillä? Laita viestiä rekrytoijallemme Laura Typölle 040 731 9797 tai laura.typpo@cinia.fi ja hän kertoo tehtävästä mielellään lisää

 

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

02.09.2019 - 31.12.2019