Avoimet työpaikat

Kokenut ohjelmistokehittäjä

Cinia

Cinia tarjoaa älykkäitä ohjelmisto-, pilvi- ja verkkopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Edistyksellinen pilvipohjainen toimintaympäristö tarjoaa kyberturvallisen ICT-infrastuktuurin, joka vastaa vaativimpienkin organisaatioiden tarpeisiin.

Tehtävän kuvaus

Haemme Cinian Jyväskylän tiimiin uusia joukkuepelaajia vaativiin ohjelmistokehitystehtäviin. Tulet toteuttamaan yhteiskunnan kannalta merkityksellisiä digitaalisia palveluita ja operatiivisia järjestelmiä joihin usein kohdistuu tavanomaista korkeampia vaatimuksia käytettävyyden, suorituskyvyn ja tietoturvan suhteen.

Roolissa pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi sekä puskemaan osaamisesi rajoja eteenpäin kiinnostuksesi mukaan. Viihdyt meillä varmasti, jos sinua kiinnostaa moderni mikropalveluarkkitehtuuri, pilvipohjaiset ratkaisut, rajapintakehitys ja integraatiot.

Tehtävä sopii sinulle, jos

- Sinulla on käytännön kokemusta backend-kehityksestä ja tietokantaratkaisuista, mutta arvostamme myös fronttiteknologioiden osaamista tai kokemusta niistä. Graafinen silmäsi saa kuitenkin olla puusta, emme odota yhden henkilön olevan kaikkien alojen ekspertti

- Purkkaviritysten ja pikavoittojen sijaan uskot siihen, että asiat kannattaa ennemmin tehdä kerralla hyvin ja laadukkaasti

- Tiedät, että devaaminen on sinun juttusi ja nautit ongelmien ratkomisesta

- Lisäksi tykkäät haastaa itseäsi ammatillisesti, jakaa osaamistasi muillekin ja haluat kehittää ammattitaitoasi edelleenkin

Meillä on tekemisessä kova taso ja pystymme tarjoamaan hyvän työ- ja vapaa-ajan tasapainon. Emme odota, että sinun täytyisi hengata kaikki vapaa-aikasikin kanssamme hyppimässä pomppukepeillä; on täysin ok, jos sinulla on muutakin elämää työn lisäksi ja haluat kotiin lähtiessäsi jättää työasiat työpaikalle, vaikka hyvin yhdessä viihdymmekin. Meillä ei tarvitse taistella turhan byrokratian kanssa ja tekemämme asiakasprojektit ovat oikeasti merkityksellisiä asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta. Uskomme siihen, että vastuullisen työn mukana tulee myös vapautta vaikuttaa siihen, kuinka itse haluaa tehdä töitä.

Hieman meistä:

Cinia kasvaa tänäkin vuonna ja etsimme uusia osaajia vahvistamaan osaamistamme. Cinia on tällä hetkellä yli 270 hengen asiantuntijatalo ja tarjoamme palveluita pilvipalveluista ohjelmistoratkaisuihin. Pyrkimyksemme on rakentaa kestäviä ohjelmistoratkaisuja esimerkiksi teollisuuden, agripuolen, julkishallinnon sekä energiapuolen tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat esim. Valtra, Finavia, Pohjolan liikenne ja suuri osa sairaanhoitopiireistä.

 

Hakeminen

Jutellaanko tarkemmin paikan päällä?

Tutustuminen onnistuu parhaiten kasvotusten, joten jutellaanko vaikka meillä? Lähetä kuitenkin ensin meille hakemuksesi kotisivujemme kautta ja kerro hieman itsestäsi, kiinnostuksistasi sekä työhistoriastasi. 

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja työtehtävistä, ota yhteyttä Jyväskylän saitin vetäjään Villeen: Ville Vainio, p. 050 384 3731.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Jyväskylä

Hakuaika

28.10.2019 - 31.12.2019