Avoimet työpaikat

Kokenut ohjelmistokehittäjä

Cinia

Haluatko olla mukana tuomassa legacy-koodia nykyaikaan tai rakentamassa uutta luomusta? Agendamme on olla helpottamassa mm. terveydenhuollon, turvallisuuden ja teollisuuden ammattilaisten työtä parantamalla olennaisesti järjestelmien käyttökokemusta ja tuottamaa hyötyä.

Tehtävän kuvaus

Rekrytoimme Tampereelle kokenutta ohjelmistokehittäjää.Olennaista tässä roolissa on valita ratkaisuja, jotka ovat asiakkaalle sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä hyödyllisiä, Cinialle järkeviä toteuttaa ja kollegoille tuskattomia ylläpitää. Jotta harkitut ratkaisut ovat mahdollisia, työkokemusta on hyvä olla erityisesti Reactin, Springin, Angularin ja kumppaneiden parista. Jos mielenkiintoa ja motivaatiota piisaa, tuoteomistajuutta on mahdollista myös liittää rooliin. Domain on luultavasti terveydenhuollon sektori, mutta halutessasi koodaaminen toisille sektoreille on myös mahdollista.

Tarjoamme

Joskus on helpompi kertoa mitä firma ei ole kuin mitä se ei ole. Cinia ei ole autotallinyrkkipaja eikä byrokratiapumppu. Sen sijaan meillä on sopiva vauhti tehdä projekteja ja työn ja vapaa-ajan tasapaino kunnossa. Edut ovat asialliset (mm. laaja työterveyshuolto). Työkavereina on leppoisa kokoelma kehittäjä- ja arkkarikollegoita. 

Hakeminen

Jos ennen hakemuksen jättämistä nousee jotain pohdintoja esille, ole yhteydessä Tampereen tiimipäällikköön Raine Niemiseen: 050 576 1447 (raine.nieminen@cinia.fi). Häneltä saat tarkempia tietoja, jos haluat kuulla työn sisällöstä enemmän. 

Jos Sinua kiinnostaa kuulla Ciniasta työnantajana yleisesti tai vaikka pohdit miten kertoa bassonsoiton harrastuksestasi – rekrytoija Saku mielellään vaihtaa ajatuksia hakijoiden kanssa: 044 3111 775 (saku.tihverainen@cinia.fi).

Hae jättämällä lyhyt hakemus. Hakuaikaa on tammikuun alkuun.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Tampere

Hakuaika

05.12.2018 - 02.01.2019