Avoimet työpaikat

Kokenut ohjelmistokehittäjä

Cinia

Cinia toteuttaa pitkän elinkaaren ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, terveydenhuollon, teollisuuden sekä julkisen sektorin toimijoille. Vahva osaamisemme kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Cinialla ohjelmistokehitystä tehdään ketteriä menetelmiä soveltaen sekä projektimuotoisesti omalla toimistollamme että asiakkaiden luona konsulttitoimeksiannoissa. 

Kasvamme tänäkin vuonna ja etsimme uusia osaajia vahvistamaan osaamistamme. Olemme tällä hetkellä yli 290 hengen asiantuntijatalo ja tarjoamme palveluita pilvipalveluista ohjelmistoratkaisuihin.

Tehtävän kuvaus

Haemme Cinian Tampereen tiimiin uusia joukkuepelaajia vaativiin ohjelmistokehitystehtäviin. Tulet toteuttamaan yhteiskunnan kannalta merkityksellisiä digitaalisia palveluita ja operatiivisia järjestelmiä joihin usein kohdistuu tavanomaista korkeampia vaatimuksia käytettävyyden, suorituskyvyn ja tietoturvan suhteen. Asiakkainamme on esimerkiksi terveydenhuollon ja muiden yhteiskunnalle kriittisten palveluiden tuottajaorganisaatioita, mutta myös teollisuuden ja muun yksityisen sektorin edustajia.

Roolissa pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi sekä puskemaan osaamisesi rajoja eteenpäin kiinnostuksesi mukaan. Viihdyt meillä varmasti, jos sinua kiinnostaa moderni mikropalveluarkkitehtuuri, pilvipohjaiset ratkaisut, rajapintakehitys ja integraatiot. Vaikka teemme paljon Java Spring Boot -projekteja Angular- tai React-frontilla ja ne pyörivät melko usein Docker-konteissa AWS:ssä, niin arvostamme monipuolista teknistä taustaa. Meillä on mahdollista kehittyä ammatillisesti ja lisätä osaamistaan, saat kollegoiksi asiansa osaavat ja pätevät työkaverit sekä hyvän yhteishengen tehdä töitä.

Tehtävä sopii sinulle, jos

- Sinulla on käytännön kokemusta joko backend-kehityksestä ja tietokantaratkaisuista tai fronttiteknologioiden osaamista ja kokemusta niistä. Graafinen silmäsi saa kuitenkin olla puusta, emme odota yhden henkilön olevan kaikkien alojen ekspertti

- Purkkaviritysten ja pikavoittojen sijaan uskot siihen, että asiat kannattaa ennemmin tehdä kerralla hyvin ja laadukkaasti

- Tiedät, että devaaminen on sinun juttusi ja nautit ongelmien ratkomisesta

- Lisäksi tykkäät haastaa itseäsi ammatillisesti, jakaa osaamistasi muillekin ja haluat kehittää ammattitaitoasi edelleenkin

Meillä on tekemisessä kova taso ja pystymme tarjoamaan hyvän työ- ja vapaa-ajan tasapainon. Emme odota, että sinun täytyisi hengata kaikki vapaa-aikasikin kanssamme hyppimässä pomppukepeillä; on täysin ok, jos sinulla on muutakin elämää työn lisäksi ja haluat kotiin lähtiessäsi jättää työasiat työpaikalle, vaikka hyvin yhdessä viihdymmekin. Meillä ei tarvitse taistella turhan byrokratian kanssa ja tekemämme asiakasprojektit ovat oikeasti merkityksellisiä asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta. Uskomme siihen, että vastuullisen työn mukana tulee myös vapautta vaikuttaa siihen, kuinka itse haluaa tehdä töitä.

Tutustuminen onnistuu parhaiten kasvotusten, joten jutellaanko vaikka meillä? Lähetä kuitenkin ensin meille hakemuksesi kotisivujemme kautta ja kerro hieman itsestäsi, kiinnostuksistasi sekä työhistoriastasi. 

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja työtehtävistä, ota yhteyttä: Raine Nieminen, raine.nieminen (at) cinia.fi, 050 576 1447

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Tampere

Hakuaika

29.12.2019 - 15.01.2020