Avoimet työpaikat

Kokenut ohjelmistosuunnittelija - Helsinki

Cinia

Cinia rakentaa ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille. Toteutamme asiakkaillemme omaan näkemykseemme perustuvia ratkaisuja, tiimin itse valitsemilla teknologioilla, omalta toimistoltamme Ilmalasta työskennellen. Tarjoamme toimittamiimme ohjelmistoihin myös jatkuvat ylläpito- ja tukipalvelut.

Tehtävän kuvaus

Etsimme joukkoomme monipuolisissa järjestelmähankkeissa kokemusta kerännyttä, omaan osaamiseen ja näkemykseen luottavaa kokenutta ohjelmistosuunnittelijaa. Riippuen taustastasi sekä mielenkiinnon kohteistasi, pääset ottamaan arkkitehtuurivastuuta joko koko järjestelmästä tai sen osa-alueesta.

Roolissa pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi sekä puskemaan osaamisesi rajoja eteenpäin kiinnostuksesi mukaan. Viihdyt meillä varmasti, jos sinua kiinnostaa moderni mikropalveluarkkitehtuuri, pilvipohjaiset ratkaisut, rajapintakehitys ja integraatiot. Teemme paljon Java Spring Boot -projekteja Angular- tai React-frontilla ja ne pyörivät melko usein Docker-konteissa AWS:ssä, mutta kaikki muu tekninen osaaminen, erityisesti avoimen lähdekoodin teknologioista on hyödyksi. 

Työssäsi on tärkeää muiden tiimin jäsenten tavoin luoda käyttäjätarinoita asiakkaiden tarpeista sekä jalostaa niistä tarkempia taskeja hyväksyntäkriteereineen. Odotamme sinulta myös kyvykkyyttä hahmottaa epic-tasoisia kokonaisuuksia, pilkkoa niitä pienempiin osiin sekä tunnistaa näiden välillä olevia riippuvuuksia. Tehtävien hallinnassa käytämme Jiraa, joten aiempi rutiini sen tai jonkin vastaavan työkalun käytöstä on eduksi.Tiimipelaajana sitoudut kehitystiimin yhteisiin toimintatapoihin ja annat mielelläsi panoksesi niiden jatkuvaan kehittämiseen. Arvostamme monipuolista teknistä taustaa, mutta kaikkea ei tarvitse valmiiksi osata. 


Tehtävä sopii sinulle jos:

- Olet se tyyppi joka innostuu haasteista, vaikeistakin sellaisista, käärii hihat ja lähtee yhdessä muun tiimin kanssa ratkomaan niitä ja haluaa laittaa hommat kuntoon

- Uskallat kyseenalaistaa jo totuttuja tapoja tehdä töitä sekä tuoda esiin omat näkemyksesi

- Osaat valmiiksi tai haluat oppia hyödyntämään konttiteknologioita rakentaessasi joustavasti ylläpidettäviä ja suorituskyvyltään skaalautuvia järjestelmiä.

-Sinulla on jo käytännön kokemusta backend-kehityksestä ja tietokantaratkaisuista, mutta arvostamme myös fronttiteknologioiden osaamista tai kokemusta niistä. 

Meillä on yli 120 ohjelmistokehityksen ammattilaista töissä kolmella paikkakunnalla ja todella haastavia projekteja tarjolla, joten pystymme tarjoamaan sinulle rutkasti oppimisen ja kehittymisen mahdollisuuksia. Saat työstäsi hyvän korvauksen ja hyvät työsuhde-edut. Toimialamme normaalien ja tavanomaisten etujen lisäksi työntekijöillämme on esim. yhteiskäytössä firman sähköauto sekä sähköpyöriä ja perheellisten arjen tilanteita helpottaa sairaan lapsen hoitopalvelu.

Kiinnostuitko? Laita meille muutama rivi itsestäsi, lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Petri Orädd, petri.oradd@cinia.fi

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

21.01.2020 - 31.05.2020