Avoimet työpaikat

Koodaava ohjelmistoarkkitehti (HKI/TRE/JKL)

Cinia

Cinian ohjelmistoratkaisut lyhyesti: Rakennamme asiakaskohtaisia, räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille. Meillä työskentelee yhteensä n. 120 sovelluskehityksen asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Liiketoimintamme on kasvavaa ja kannattavaa perustuen pitkäaikaisiin asiakkuuksiin ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Tehtävän kuvaus

Haemme joukkoomme kokenutta ohjelmistoarkkitehtiä (Jyväskylä/Tampere/Helsinki)

Onko sinulla kokemusta teollisuuden, liikenteen, logistiikan ja/tai julkishallinnon järjestelmähankkeista ja projektien läpiviemisestä? Haluatko olla mukana suunnittelemassa kokonaisarkkitehtuuria ja päättämässä siitä, millaisilla ratkaisuilla tuottamasi yhteiskunnallisesti merkittävät palvelut pyörivät? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimme henkilö! Etsimme koodaavaa ohjelmistoarkkitehtiä toimipisteellemme Helsinkiin, Tampereelle ja/tai Jyväskylään.

Mitä tehtävään kuuluu?

Roolissa hyödynnät vahvuuksiasi joko kokonaisten järjestelmien tai niiden osa-alueiden arkkitehtuurivastuussa. Monia projektejamme yhdistävät esimerkiksi seuraavat työkalut ja teknologiat: Java, Spring Boot, Angular, React, PostgreSQL, Docker, AWS ja Jira. Suosimme avoimen lähdekoodin ratkaisuja. Arvostamme monipuolista kokemustasi näistä ja/tai muista vastaavista teknologioista, sillä näiden lisäksi käytössä on myös muita teknologioita ja työkaluja, riippuen projektitoteutukista sekä asiakkaan tarpeista.

Tehtävässä suunnittelet pitkän elinkaaren sovelluksia, jotka voivat olla esimerkiksi IoT-projekteja, järjestelmäintegraatioita tai kokonaan uusia, räätälöityjä toteutuksia asiakkaillemme (katso lisää asiakastarinoistamme). Olet valitsemassa niihin toteutusteknologioita ja osallistut koodaamiseen yhdessä muun tiimin kanssa. Työ on monipuolista vaihtelevien projektien myötä ja mahdollistaa myös oman osaamisen kehittämisen. Rooli on ammatillisesti haastava ja liiketoiminnallemme keskeinen.

Roolin pääelementtejä ovat: 

 • Näkemyksellisyys: Osaat punnita ratkaisu- ja toteutusvaihtoehtoja kehitysprosessin eri vaiheissa ja perustella vastuullisesti miksi ja mitä asioita tulisi kulloinkin tehdä, asiantuntemuksella ja ymmärryksellä. 
 • Arkkitehtuuri- ja teknologiaratkaisujen suunnittelu siten, että lopputuloksena on tietoturvallisia, skaalautuvia ja helposti jatkokehitettäviä ja ylläpidettäviä ohjelmistoja. Osaat myös muuntaa päässäsi olevan vision teknisen dokumentaation muotoon. 
 • Laadukkaan ja selkeän koodin tuottaminen on sinulle asia, josta haluat pitää kiinni.
 • Osaamisen jakaminen. Autat mielelläsi kollegoitasi ja sparraat heitä yhä paremmiksi ohjelmistoammattilaisiksi. Otat mielelläsi vastaan näkemyksiä, jotka haastavat myös sinun osaamistasi. Osallistut yrityksemme kollektiiviseen osaamisen ja prosessien jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen. 

Miksi meille?

​Cinian Ohjelmistoratkaisut -yksikössä pääset osaksi rentoa, lämminhenkistä ja erittäin osaavaa, n. 120 työkaverin yhteisöä, jossa arvostetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Toteutamme omaan näkemykseemme ja arkkitehtuuriosaamiseemme perustuvia sovelluksia teknologioilla, joiden valitsemiseen tiimit itse osallistuvat. Rakentamamme ohjelmistoratkaisut palvelevat ammattilaiskäyttäjiä teollisuudessa, liikenteen ja logistiikan alalla, terveydenhuollossa ja julkisella sektorilla. Hyödynnämme pitkälle hiottuja ketteriä prosesseja ja automatisoituja DevOps-ympäristöjä, jotka tekevät työskentelystä mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa. 

Normaalioloissa työskentelemme joustavasti pääasiassa omalta toimistoltamme käsin. Nyt korona-aikana työskentelemme etänä. Panostamme viihtyisään ja yhteisölliseen työpaikkakulttuuriin. Teemme työtä sitoutuneesti, toisiamme arvostaen ja tukien. Kehitämme yhteisiä toimintamallejamme jatkuvasti ja panostamme myös kehittäjiemme osaamisen kehittymiseen esimerkiksi tukemalla kouluttautumista ja järjestämällä säännöllisesti tech-iltoja yms.

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut, joita myös kehitämme jatkuvasti. Etuihimme kuuluu mm:

 • Joustava työaika ja muut arkea helpottavat yksilölliset työajan järjestelyt
 • Modernit työvälineet ja työtilat
 • Lounasetu
 • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
 • Kattava sairauskuluvakuutus
 • Sairaan lapsen hoitopalvelu
 • Harrastekerhot
 • Yrityksen kannustinohjelmat ja -palkkiot

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus, jossa kerrot osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia kohtaan. Kuulemme mielellämme taustoistasi, erityisesti aiemmista projekteistasi sekä teknologiapinostasi. Meitä kiinnostaa myös se, millaisia tehtäviä haluaisit päästä tekemään ja millaisissa projekteissa olet parhaimmillasi. Lisätietoja tehtävästä antavat liiketoimintajohtajat Ville Vainio, +358 50 384 3731 (Jyväskylä), Moni Banerjee, +358 50 387 2925 (Tampere) sekä Kimmo Alamartimo, +358 40 552 9204 (Helsinki), etunimi.sukunimi@cinia.fi. 

Hae heti - luemme hakemuksia läpi hakuajan ja saatamme olla yhteydessä sopiviin henkilöihin jo ennen hakuajan päättymistä.

#ohjelmistoratkaisut #ohjelmistokehitys #ohjelmistoarkkitehti

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Tampere, Helsinki, Jyväskylä

Hakuaika

18.01.2021 - 28.02.2021