Avoimet työpaikat

Koodaava ohjelmistoarkkitehti

Cinia

Haluatko olla mukana tuomassa legacy-koodia nykyaikaan tai rakentamassa uutta luomusta? Agendamme on olla helpottamassa mm. terveydenhuollon, turvallisuuden ja teollisuuden ammattilaisten työtä parantamalla olennaisesti järjestelmien käyttökokemusta ja tuottamaa hyötyä.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä arjen tekeminen tasapainottuu arkkitehtuurisuunnittelun ja koodaamisen välille – haemme näiden välille kanssasi sopivalta maistuvan balanssin. Työskentelet asiantuntevien kollegojen seurassa, jossa työkaverin kanssa sparrataan olemassa olevaa ratkaisua, ideoidaan uutta lähestymistä yhdessä sekä kehitetään toimintaa jatkuvasti. Avainsanoja: Java 8+, Spring, Springboot, REST, SQL, NoSQL, Redis, Docker, Kubernetes, Nginx, Git, Jenkins

Odotamme

Hyödynnät laaja-alaista osaamistasi luovasti tuotteen vision toteuttamiseksi. Näkemyksellisyytesi takana on web-teknologioiden, kehitystyökalujen ja -ympäristöjen monipuolinen tuntemus sekä vahva aiempi kokemus ketterästä järjestelmäkehityksestä. Sinua kiinnostaa seurata alan teknistä kehitystä ja olet halukas sekä oppimaan uutta että levittämään oppimaasi työyhteisöön.

Hakeminen

Hae jättämällä CV ja linkittämällä koodiasi. Deadline hakemuksille on tammikuun alku, mutta käsittelemme hakemuksia jatkuvasti.

Kysy lisätietoja Ciniasta, hakemisesta tai vaikka harrastusten avaamisesta CV:ssä rekrytoija Sakulta 0443111775 (saku.tihverainen@cinia.fi). Rekrytoivalta esimieheltä Kimmolta voit kysyä tarkemmin tietoa tehtävästä: 040 552 9204 (kimmo.alamartimo@cinia.fi).

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

10.12.2018 - 02.01.2019