Avoimet työpaikat

Koodin Rembrandt

Cinia

Rembrandt oli hollantilainen taidemaalari. Hänen maalaustyylinsä pohjautui valojen ja varjojen leikkiin. Rembrandtin maine pohjautui hänen tarkkaan havainnointikykyynsä ja poikkeuksellisen taiturilliseen tekniikkaansa.

Tehtävän kuvaus

Etsimme Tampereelle liikkuvaan rooliin koodin Rembrandtia (perinteinen nimike ”ratkaisuarkkitehti”), joka visioi tulevaisuuden teknologiaratkaisut yhdessä avainhenkilöiden kanssa, havaitsee aukot teknisissä luonnosteluissa, haluaa olla mukana tulevaisuuden hype-teknologioiden arkeen soveltamisen hahmottelussa, sekä määrittää uusia ratkaisuita vuorovaikutuksessa muiden Cinian asiantuntijoiden kanssa.

Odotamme

Roolissa tarvitaan maalauksellista näkökulmaa ja tietämystä teknologioista, sekä osaamista mm. pilviteknologioista, aws:stä, Java-React-Spring-you-name-it.  Luonnollisesti olet mukana tunnistamassa, että Cinian tulevaisuuden teknologiset maalailut ovat sekä aikaa kestäviä että linjassa tapaamme ylittää asiakkaiden toiveet.

Tehtävää väritetään ja tarvittaessa osin uudelleen maalataan hakijan osaamisten ja painotusten mukaan. Halutessasi tuoteomistajuus on mahdollista liittää tehtävään mukaan.

Mestarit eivät toimi yksin. Rembrandtilla oli lähimpinä työtovereina mm. Jan Lievens ja Hendrick van Ulenburgh (taidekauppias). Cinian työtovereinasi ovat mm. Tero, Eero, Piia, Jukka ja Jari (softakauppias) – sekä Jyväskylän ja Helsingin saittien arkkarit ja asiantuntijat.

Oletko odottanut mahdollisuutta maalata leveällä pensselillä ja opastaa osaavia taiteilijoita siromman koodisiveltimen käytössä? Me olemme odottaneet Sinua. Lue koodikynäilystä Cinialla lyhyesti www.cinia.fi/toihin-cinialle/koodareille . Ole yhteydessä Tampereen saitin vetäjään Jukkaan, kun mieleesi nousee kysymyksiä: 040 592 9596 (sähköposti: jukka.hornborg@cinia.fi).

Hakeminen

Jos Sinua kiinnostaa kuulla Ciniasta työnantajana yleisesti tai pohdit, onko oma maalarinura riittävästi pohjustettu Rembrandtiksi – rekrytoija Saku mielellään sparraa hakijoiden kanssa: 044 3111 775 (sähköposti: saku.tihverainen@cinia.fi).

Hae vastaamalla CV:n ohessa lyhyesti kysymyksiin "mikä teknologia tai toteutustapa ansaitsisi olla laajasti käytössä 2019 softatoteutuksissa" ja "kerro muutamalla lauseella mistä teknologisesta teemasta haluaisit kirjoittaa blogikirjoituksen". Hakuaikaa on 25.11. saakka.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Tampere

Hakuaika

31.10.2018 - 25.11.2018