Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Lakimies, yhtiöoikeus ja sopimusjuridiikka

Cinia

Vuonna 2015 perustettu suomalainen Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita. Tavoitteemme on tehdä maailmasta toimivampi ja turvallisempi: vähennämme fyysisten etäisyyksien merkitystä ja varmistamme kriittisten toimintojen vakauden.

Cinian pääomistaja on Suomen valtion omistama Governia Oy. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti yhteiskunnalle kriittisten palveluiden tuottajia. Cinia on keskeisessä roolissa digitaalisen liiketoiminnan mahdollistajana suomalaisille ja kansainvälisille organisaatioille.

www.cinia.fi

Tehtävän kuvaus

Vakinainen työsuhde

Odotamme

Haemme lakimiestä, jolla on:

vähintään viiden vuoden kokemus yhtiö- ja sopimusoikeuteen sekä muuhun yritysjuridiikkaan liittyvistä tehtävistä, esimerkiksi asianajotoimistossa ja/tai yrityksen lakimiehenä
yhtiö- ja muun yhteisöoikeuden tuntemusta, Corporate Governance –osaamista
kokemusta osallistumisesta yritysjärjestelyihin
osaamista kauppa- ja sopimusoikeudesta
osaamista tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä
Sinulla on sujuva suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen osaaminen. Työskentelyotteesi on liiketoimintalähtöinen, aloitteellinen, tavoitteellinen ja energinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Viihdyt nopealiikkeisen liiketoiminnan parissa ja sinulla on kokemusta kansainvälisessä ympäristössä toimimisesta.

Muuta

Tällaista meillä on olla töissä

Rakennamme parhaillaan Cinian tulevaisuutta ja halutessasi pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi yhteiset toimintatapamme muodostuvat. Kulttuuriimme kuuluu olennaisena osana cinialaisten vaihtelevien elämäntilanteiden huomioiminen. Pyrimme siihen, että jokainen voi sovittaa yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan toivomallaan tavalla. Saat meiltä myös mm. tukea liikunta-ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon / hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä tietysti modernit työvälineet ja työtilat.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat Ari-Jussi Knaapila, toimitusjohtaja, puh. 050 2179 ja Henri Kronlund, Head of People Operations, puh. 050 494 4455. A-J:n tavoitat parhaiten ma 8.5. tai ke 10.5. klo 9 - 10 ja Henrin ti 9.5. tai pe 12.5. klo 13 - 14.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmämme kautta kotisivuillamme www.cinia.fi/rekry viimeistään su 14.5. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Työsuhdetyyppi

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Espoo, Helsinki

Hakuaika

03.05.2017 - 14.05.2017