Avoimet työpaikat

Lakimies/Legal Counsel

Cinia

Cinialla on yli 300 asiantuntijaa, jotka työskentelevät korkean käytettävyyden ja turvallisuuden tietoverkko- ja ohjelmistoratkaisujen parissa. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista sovelluskehityksestä, tietoverkkoteknologioista ja kriittisistä toimintaympäristöistä. Yhdistämällä omia ja kumppaniemme palveluja toteutamme luotettavia kokonaisratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme digitaaliset menestystarinat. Olemme tunnettuja erityisesti luotettavuudesta ja ketteryydestä. Asiakkaamme ovat huipputyytyväisiä.

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako työskentely kasvavan liiketoiminnan saralla tietoliikennealalla rennossa porukassa ja yhteiskunnan kannalta kriittisten tietoverkko- ja ohjelmistoratkaisujen parissa? Onko sinulla oikeustieteen maisterin tutkinto ja muutaman vuoden työkokemus valmistumisen jälkeen esimerkiksi yrityksen lakiyksiköstä tai asianajotoimistosta? 
 
Tule meille asiantuntijarooliin tukemaan meitä juridiikkaan liittyvissä tarpeissa. 
 
Minkälaisia haasteita meillä olisi tarjolla?
 
Työssäsi Legal Counselina tuet lakiasioita ja liiketoimintaa moninaisissa sekä avustavissa että myös vaativammissa tehtävissä. Autat erityisesti yhtiöoikeudellisissa asioissa, sopimusten laatimisessa ja dokumentoinnin hallinnassa, ohjeistusten ja koulutusten laatimisessa, tietosuojalainsäädäntöön liittyvissä asioissa sekä muissa yhtiön sisäisissä lakimiestehtävissä. 
 
Meillä on paljon monipuolista ja myös kansainvälistä liiketoimintaa, joten pystymme tarjoamaan mielenkiintoisen työ- ja tehtäväkentän, jossa sinulla on mahdollisuus edelleen kehittyä asiantuntijana. Raportoit lakiasiainjohtajalle ja toimit osana laki- ja turvallisuustiimiämme. 
 
 
Mitä toivomme sinulta?
 
Pärjäät tässä tehtävässä hyvin, jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta: olet helposti lähestyttävä, oma-aloitteinen ja valmis tarttumaan tehtäviin. Työskentelytyylisi on suunnitelmallinen ja tehokas ja pystyt myös joustamaan tarvittaessa. Otat mielelläsi vastuuta tehtävistäsi ja sinulla on itsenäinen työskentelytyyli. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia yksityiskohtia ja tarkkuutta unohtamatta ja pidät monipuolisista tehtävistä. Haluat myös kehittyä työssäsi.
 
Tehtävien hoitaminen edellyttää suomen kielen lisäksi erittäin hyvää sekä suullista että kirjallista englannin kielen taitoa.  
 
 
Tällaista meillä on olla töissä:
 
Tarjoamme työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Ilmalan toimipisteessämme. Etätyöt ovat myös mahdollisia. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon ja tuemme vapaa-ajan toimintaa ja harrastuksia. Teemme töitä rennossa ja välittävässä hengessä ja pyrimme joustamaan työntekijöidemme eri elämäntilanteiden mukaan. 
 
Innostuitko? Laita meille hakemus alla olevan linkin kautta palkkatoiveen kera 15.11.2020 mennessä ja kerro hieman lisää sinusta sekä siitä miksi juuri tämä tehtävä olisi sopiva sinulle. Mahdollisia lisätietoja voi kysyä lakiasiainjohtaja Anna Latvalalta (0503780400), 3.11. klo. 9.30-11 tai 12.11. klo. 9-10.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

28.10.2020 - 15.11.2020