Avoimet työpaikat

Liiketoimintajohtaja

Cinia

Cinia toteuttaa pitkän elinkaaren ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, terveydenhuollon, teollisuuden sekä julkisen sektorin toimijoille. Vahva osaamisemme kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Cinialla ohjelmistokehitystä tehdään ketteriä menetelmiä soveltaen sekä projektimuotoisesti omalla toimistollamme että asiakkaiden luona konsulttitoimeksiannoissa. 

Tehtävän kuvaus

Innostaako liiketoiminnan kehitys? Haluatko olla mukana rakentamassa parempia digitaalisia palveluita asiakkaillemme? Uskotko, että paras lopputulos saavutetaan yhdessä tekemällä? Sykkiikö sydämesi haasteille ja ohjelmistohankkeille? Niin meidänkin!
 
Nykyisen Tampereen liiketoimintajohtajamme siirtyessä Cinialla uusiin tehtäviin, haemme  monipuolista liiketoiminnan osaajaa johtamaan ja kehittämään ohjelmistoratkaisuja teollisuuteen, terveydenhuoltoon sekä muuhun julkishallintoon tarjoavaa yksikköämme.
 
Liiketoimintajohtajana vastaat itsenäisesti toimipisteen toiminnasta, strategiasta ja tuloksesta. Innostut asiakastyöstä ja olet parhaimmillasi kehittäessäsi yhdessä muun myynti- ja projektitiimin kanssa asiakkuuksiamme sekä hankkiessa uusia asiakkaita ja mielenkiintoisia hankkeita joita viedä maaliin yhdessä koko organisaation kanssa. Henkilöstöstä huolehtiminen ja hyvä yhteyden pito paikallisiin sidosryhmiin on tärkeä osa tehtävää ja motivoidut siitä, kun saat ihmiset onnistumaan työssään. Tehtävässäsi raportoit ohjelmistopalveluiden johtajalle ja tulet kuulumaan yksikön johtoryhmään.
 
Tuotekehitystiimeissämme Tampereella on töissä kymmeniä kovan luokan teknisiä asiantuntijoita, joten sinun ei tarvitse olla sellainen itse. Odotamme sinulta kuitenkin ymmärrystä modernista ohjelmistokehityksestä sekä kykyä hahmottaa, miten osaamisemme ja palvelumme parhaiten ratkaisisivat asiakkaidemme tarpeet. Toimitkin usein tulkkina teknisten ja liiketoiminnallisten vaatimusten sekä rajoitusten välillä.
 
Toivomme, että sinulla on

-       Näyttöä menestyksellisestä liiketoiminnan kehittämisestä teknisessä ympäristössä
-       Vahva asiakaslähtöisen ratkaisumyynnin osaaminen
-       Hyvää verkostoa Pirkanmaalla ja mahdollisesti myös laajemmalla alueella 
-       Erinomaiset henkilöjohtamistaidot ja kyky sitouttaa sekä motivoida henkilöstöä
-       Kyky johtaa ja kehittää asiantuntijaorganisaatiota
-       Hyvä taloudellinen ja strateginen ymmärrys
-       Kykyä sekä itsenäiseen että ryhmässä työskentelyyn
-       Aikaisempaa esimieskokemusta ja henkilöstöhallinnon osaamista

Tällaista meillä on olla töissä
 
Cinialla on lähes 300 työntekijää, joista yli kolmannes työskentelee ohjelmistokehityksen parissa Tampereella, Jyväskylässä ja Helsingissä. Ohjelmistoliiketoiminta on osana Ciniaa oma itsenäinen tiiviisti eri toimipisteiden välillä yhteistyötä tekevä yhteisö.   
 
Teemme töitä moderneilla työvälineillä ja menetelmillä rennossa työympäristössä osaavassa ja mukavassa tiimissä.
 
Vaikka teemme töitä sitoutuneesti, pidämme huolen siitä, ettei työ syö koko elämääsi. Joustamme työajoissa siten, että sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen työ, perhe-elämä ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon ja tuemme vapaa-ajan toimintaa ja harrastuksia .
 
Hae heti
 
Innostuitko? Laita CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta tai viimeistään 16.2.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Ohjelmistoliiketoiminnan johtaja Tero Jokinen, tero.jokinen@cinia.fi, 040 7456824

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Tampere

Hakuaika

28.01.2020 - 16.02.2020