Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Office Coordinator / HR-assistentti

Cinia

Vuonna 2015 perustettu suomalainen Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita. Tavoitteemme on tehdä maailmasta toimivampi ja turvallisempi: vähennämme fyysisten etäisyyksien merkitystä ja varmistamme kriittisten toimintojen vakauden.

Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti yhteiskunnalle kriittisten palveluiden tuottajia. Cinia on keskeisessä roolissa digitaalisen liiketoiminnan mahdollistajana suomalaisille ja kansainvälisille organisaatioille. www.cinia.fi

Tehtävän kuvaus

Oletko oma-aloitteinen, tehokas ja tarkka? Etsitkö monipuolisia tehtäviä mukavassa ja modernissa työympäristössä? Haemme nyt kasvavaan ja kansainvälistyvään yritykseemme osaavaa henkilöä Office Coordinator / HR Assistant -tehtävään sujuvoittamaan arkeamme ja tekemään Ciniasta edelleen parempaa työpaikkaa ja menestyvämpää yritystä.

Tehtäväkenttä on laaja ja monipuolinen. Tulet olemaan osa kahden hengen koordinaattori-/assistenttitiimiä, jonka tehtävät jaetaan osaamisen ja työtilanteen mukaisesti.

Tiimin tehtäviin kuuluu muun muassa

- kuukausittaiset henkilöstö-, vakuutus- ja toimitilaraportit

- yhteyshenkilönä toimiminen toimitiloihin, työterveyshuoltoon ja palkkahallintoon liittyen

- sisäisessä viestinnässä ja rekrytoinneissa avustaminen

- sisällön tuottaminen some-kanaviin

- henkilöstö-, asiakas- ja rekrytointitapahtumien järjestäminen

- kokous- ja matkajärjestelyt

- materiaalien päivittäminen ja tuottaminen

- toimitilojen viihtyisyydestä huolehtiminen

- johdon assistentin tehtävät

- myynti- ja ostolaskutuksen tehtäviä

- avustamista muissa toimistotehtävissä, kuten asiakirjojen luonnostelussa tai tietojen keräämisessä

Odotamme

 

Mitä tehtävässä viihtyminen ja menestyminen edellyttää?

Ehdottoman tärkeää on, että sinulla on MS Office-työkalut hyvin hallussa ja olet perusluonteeltasi tarkka, huolellinen ja nopea tarttumaan asioihin. Muutaman vuoden kokemus samankaltaisesta työstä on olennaista ja toiveissamme on, että kirjoitat erittäin sujuvasti, hoidat tehtävät loppuun asti ja haluat myös aidosti kehittää asioita. Tehtävässä menestymisessä auttaa, jos olet henkilö, johon on kiva olla yhteydessä ja pystyt luomaan ympärillesi positiivisen fiiliksen. Kielitaidon osalta sujuva englanti on ehdoton, mutta ruotsin ja saksan taito iso plussa.

Tarjoamme

 

Tällaista meillä on olla töissä

Rakennamme vielä nuoren Cinian tulevaisuutta ja halutessasi pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi yhteiset toimintatapamme muodostuvat. Kulttuuriimme kuuluu olennaisena osana cinialaisten vaihtelevien elämäntilanteiden huomioiminen. Pyrimme siihen, että jokainen voi sovittaa yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan toivomallaan tavalla. Saat meiltä myös mm. tukea liikunta-ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon / hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä tietysti modernit työvälineet ja työtilat.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja CV:si Cinian rekrytointijärjestelmän kautta kotisivuillamme viimeistään sunnuntaina 17.9.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of People Operations, Henri Kronlund, puh 050-494 44 55. Henrin tavoitat parhaiten perjantaina 8.9 klo 11 - 12 ja keskiviikkona 13.9. klo 14.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen virka

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Espoo, Helsinki

Hakuaika

06.09.2017 - 17.09.2017