Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Ohjelmistokehittäjä

Cinia

Ciniassa on reilu 200 työntekijää, joista noin puolet työskentelee ohjelmistokehityksen parissa. Ohjelmisto-osaamisemme juuret ovat Kilosoftissa, joka liittyi Cinia-perheeseen viime vuonna. Cinia tarjoaa työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Osana joukkuettamme pääset haastamaan itsesi mielenkiintoisissa ohjelmistohankkeissa ja kehittymään roolissasi entistä kovemmaksi asiantuntijaksi.

Tehtävän kuvaus

Olisitko sinä kaipaamamme ohjelmistokehittäjä ja uusi työkaverimme?

Hieman meistä:

Cinia on reilun 200 hengen asiantuntijatalo ja tarjoamme palveluita pilvipalveluista ohjelmistoratkaisuihin. Jatkuvasti kasvavalla Tampereen toimistolla meitä on jo 40 ja juuri remontoidut, viihtyisät tilamme sijaitsevat Naulakadulla Helsingin motarin päässä. Työmatkallasi et siis joudu jonottamaan rantatunneliin, vaan pääset sujuvasti töihin lähes joka suunnasta. Pyrkimyksemme on rakentaa kestäviä ohjelmistoratkaisuja esimerkiksi teollisuuden, julkishallinnon sekä energiapuolen tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat esim. Valtra, Finavia, Pohjolan liikenne ja suuri osa sairaanhoitopiireistä.

Meillä on aidosti rento ja välitön ilmapiiri ilman turhia hierarkioita. Keskustelemme asioista avoimesti ja pyrimme jatkuvasti tekemään päivittäistä aherrusta mukavammaksi kaikille.

Tarjoamme tietysti normaalit puhelin-, lounas- ja virike-edut ja niiden lisäksi laajat terveyspalvelut. Meillä on myös viimeisen päälle työvälineet - mm. sähköpöydät ja vapaasti valittavat kuulokkeet, näppikset, hiiret ja muut oleelliset välineet.

Lupaamme pitää sinut ja muut työntekijät keskiössä. Vaikka työskentelemmekin sitoutuneesti ja tavoitteellisesti, pidämme huolen siitä, ettei työ syö koko elämääsi. Työajan joustojen ansiosta sinulla on aito mahdollisuus sovittaa yhteen työ, perhe-elämä ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla.

Tällaisia työkavereita etsimme:

Etsimämme työkaveri on ehtinyt nähdä ja kokea jo useammankin projektin. Teknisen mielenkiinnon lisäksi tulevalla työkaverillamme saattaa olla ajatuksia myös työskentelytavoista ja miksei myös prosesseistakin. Hän tietää, että tärkeämpää kuin vain tehdä, on tehdä juuri tavoitteen kannalta oikeita asioita.  Ennen sukeltamistaan tulevan featuren arkkitehtuuriin, designiin ja ohjelmointiin, hän on ensin kiinnostunut tietämään miksi.

Tuntuuko tutulta? Hienoa! Jos sinulla on lisäksi vieläpä kokemusta laajemmista järjestelmäkokonaisuuksista ja esimerkiksi näistä teknologioista: Java, tietokannat, REST API, HTML5/CSS, Javascript (AngularJS, ReactJS), saatat hyvinkin olla etsimämme kaveri. Taustastasi ja mielenkiinnon kohteistasi riippuen työsi painottuu joko front-end-, back-end- tai fullstack-kehitykseen.

 

Hakeminen

Jutellaanko tarkemmin paikan päällä?

Tutustuminen onnistuu parhaiten kasvotusten, joten jutellaanko vaikka meillä? Lähetä kuitenkin ensin meille hakemuksesi kotisivujemme www.cinia.fi/rekry kautta ja kerro hieman itsestäsi, kiinnostuksistasi sekä työhistoriastasi. Ja koska paikkoja täytetään meillä nopeasti, laitathan postia samantien!

 

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja työtehtävistä, ota yhteyttä Jukkaan: Jukka Hornborg, jukka.hornborg@cinia.fi, puh. 040 592 9596.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Tampere

Hakuaika

24.01.2017 - 30.06.2017