Avoimet työpaikat

Ohjelmistokehittäjä

Cinia

Haluatko olla mukana tuomassa legacy-koodia nykyaikaan tai rakentamassa uutta luomusta? Agendamme on olla helpottamassa mm. terveydenhuollon, turvallisuuden ja teollisuuden ammattilaisten työtä parantamalla olennaisesti järjestelmien käyttökokemusta ja tuottamaa hyötyä.

Tehtävän kuvaus

Etsimme nyt ohjelmointikokemusta omaavaa kehittäjää Ilmalan aseman yhteydessä olevalle toimistollemme. Ohjelmistokehittäjä pitää sisällä liikkumavaraa työskennellä koodaavan arkkitehdin tai fullstack devaajan roolissa - nimikkeesi määrittyy hakuprosessin aikana. Käytännössä tekeminen pitää sisällään työskentelyä esimerkiksi kansainvälisen raideliikenteen, teollisuuden, viranomaispalvelujen alustaratkaisun ja isännöintipalvelujen softaprojekteissa. Projektien koko vaihtelee parista hengestä yli kymmeneen.

Odotamme

Hyödynnät laaja-alaista osaamistasi luovasti ratkaisun vision toteuttamiseksi. Näkemyksellisyytesi takana on web-teknologioiden, kehitystyökalujen ja -ympäristöjen monipuolinen tuntemus sekä vahva aiempi kokemus ketterästä järjestelmäkehityksestä. Sinua kiinnostaa seurata alan teknistä kehitystä ja olet halukas sekä oppimaan uutta että levittämään oppimaasi työyhteisöön.

Cinialla pääset kehittymään ja jakamaan oppimaasi haastavissa projekteissa, jotka tuottavat ratkaisuja ammattilaisten haasteisiin.

Emme sanele pidemmin työpaikkailmoituksessa, vaan kannustamme olemaan yhteydessä, jos kuvattu tekeminen kovatasoisessa ympäristössä kiinnostaa. 

Avainsanoja: Java 8+, Spring, Springboot, REST, SQL, NoSQL, Redis, Docker, Kubernetes, Nginx, Git, Jenkins

Muuta

Cinialla hierarkia on matalaa, työedut (esimerkiksi laaja sairauskuluvakuutus, Lapin etätoimistoviikot talvella) hyviä puhumattakaan työn merkityksestä sekä työviihtyvyydestä.

Deadline hakemuksille on helmikuun alkupuoli, mutta käsittelemme hakemuksia jatkuvasti.

Kysy lisätietoja Ciniasta, hakemisesta tai vaikka harrastusten avaamisesta CV:ssä rekrytoija Lauralta 040 731 9797 (laura.typpo@cinia.fi). Rekrytoivalta esimieheltä Kimmolta voit kysyä tarkemmin tietoa tehtävästä: 040 552 9204 (kimmo.alamartimo@cinia.fi).

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

14.01.2019 - 10.02.2019