Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Ohjelmistokehittäjä - back-end ja front-end (HKI)

Cinia

Cinia on digitaalisten menestystarinoiden mahdollistaja tarjoten älykkäitä ohjelmisto-, pilvi- ja verkkopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta.

Cinian ohjelmistopalvelut etsii vahvistusta softakehitystiimiinsä. Tulet sijoittumaan upouuteen Helsingin toimipisteeseemme Ilmalaan ja rakentamaan teknisesti vaativissa asiakasprojekteissamme web-sovelluksia moderneilla teknologioilla ja huipputyökaluilla.

Aloitus sopimuksen mukaan.

 

Tehtävän kuvaus

Haluamme kuulla Sinusta lisää varsinkin, jos tunnistat itsestäsi seuraavia ominaisuuksia:

Devaajan roolissa työskentely osana ketterää ohjelmistokehitystiimiä on sinulle entuudestaan tuttua. Nyt janoat uutta näytön paikkaa ja askelta eteenpäin urallasi. Osaamisesi voi olla painottunut backiin, fronttiin tai molempiin – räätälöimme roolisi sen mukaisesti.
Olet erityisen kiinnostunut ja haluat kohdentaa osaamisesi kehittämistä yhteen tai useampaan seuraavista osa-alueista: IoT, analytiikka, devops, tietoturva, UX, pilvipalvelut ja/tai ohjelmistorobotiikka.
Sinulle on kunnia-asia tuottaa laadukasta ja toimivaa koodia. Sparrailet mielelläsi aiheesta kollegoidesi kanssa.
Olet työyhteisössä sujuvasti kommunikoiva tiimipelaaja ja haluat antaa oman panoksesi toiminnan jatkuvaan parantamiseen.
Tarjoamme osaamistasi vastaavia, sopivasti haastavia tehtäviä, joiden suorittamiseen saat kollegoiltasi perehdytystä ja tukea. Osana piinkovien ohjelmistoammattilaisten työyhteisöä sinuun kohdistuu paljon odotuksia, mutta tulet takuulla saamaan takaisin myös paljon.

Cinialla pääset osaksi huippuasiantuntijoiden työyhteisöä, jossa paiskitaan hommia rennossa ilmapiirissä, kovalla can-do asenteella ja auttaen työkavereita yli tiimirajojen. Meille tärkeitä asioita ovat keskinäinen luottamus, vastuunkanto ja jatkuva parantaminen pienissäkin asioissa. Luonteenomaista kulttuurillemme on, että maustamme työpäiviä vahvalla annoksella hyvää kahvia ja huumoria.

Työskentelemme sitoutuneesti, mutta kunnioittaen suuresti kunkin omaa aikaa työn ulkopuolella. Työajan joustojen avulla sovitat yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla. Sairaan lapsen hoitopalvelu sekä laajat vakuutuspohjaiset työterveyspalvelut kuuluvat etupakettiimme tavanomaisten puhelin-, lounas- ja virike-etujen lisäksi. Osaamisen kehittymistä tuemme sekä kaikille yhteisillä että henkilökohtaisilla koulutuksilla.

Sanomattakin selvää, että huippuammattilaisilla työvälineetkin ovat ”viimeisen päälle” eikä työkoneesta lopu potku kesken. Saat myös vapaavalintaiset kuulokkeet yms. asiaan kuuluvat tarvikkeet, jotta koodin tuottaminen luistaa hyvällä fiiliksellä.

Hae tehtävää ja kerro itsestäsi, kiinnostuksistasi, teknologiaosaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Mainitse hakemuksessa palkkatoiveesi.

Haastattelemme hakijoita jatkuvasti ja teemme työtarjouksen sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin viimeistään 29.4. Työn aloittaminen mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää työskentelystä Cinialla ota yhteyttä: Kimmo Alamartimo, liiketoimintajohtaja, kimmo.alamartimo@cinia.fi.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen virka

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

09.03.2018 - 01.04.2018