Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Ohjelmistokehittäjä / Back-end (Tre)

Cinia

Cinia Oy tarjoaa älykkäitä ohjelmisto-, verkko- ja pilvipalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa.

Tehtävän kuvaus

Olisitko sinä kaipaamamme back-end ohjelmistokehittäjä ja uusi työkaverimme?

Tällaisia työkavereita etsimme:

Etsimämme työkaveri on ehtinyt nähdä ja kokea jo useammankin projektin. Teknisen mielenkiinnon lisäksi tulevalla työkaverillamme saattaa olla ajatuksia myös työskentelytavoista ja miksei myös prosesseistakin. Hän tietää, että tärkeämpää kuin vain tehdä, on tehdä juuri tavoitteen kannalta oikeita asioita.  Ennen sukeltamistaan tulevan featuren arkkitehtuuriin, designiin ja ohjelmointiin, hän on ensin kiinnostunut tietämään miksi.

Tehtävä edellyttää käytännön kokemusta palvelinpuolen ohjelmistokehityksestä ja mielellään osaamista näistä teknologioista: J2EE (Spring), Linux ja PostgreSQL.

Sitoudumme kehittämään sinun osaamistasi ja teemme kaikkemme, että viihdyt työssäsi. Taustastasi ja mielenkiinnon kohteista riippuen voit ohjelmistokehityksen lisäksi kehittää myös työtapojamme, prosessejamme sekä kokonaisratkaisuja.

Meillä on tapana pyrkiä tekemään asiat aina hyvin ja pitämään kiinni lupauksista. Tiedon jakaminen, oppimisen halu sekä pyrkimys kehittää prosesseja ja työtapoja ovat meille tärkeitä asioita. Asiakkuutemme ovat meille enemmänkin kumppanuuksia, joita kehitetään ja joista jokainen pitää omalta osaltaan huolta.

Hieman meistä:

Cinia kasvaa tänäkin vuonna ja etsimme uusia osaajia vahvistamaan osaamistamme. Cinia on tällä hetkellä 230 hengen asiantuntijatalo ja tarjoamme palveluita pilvipalveluista ohjelmistoratkaisuihin. Tampereen saitilla meitä on jo yli 40 ja modernit tilamme sijaitsevat Naulakadulla rautatieaseman ja Helsingin moottoritien välissä. Pyrkimyksemme on rakentaa kestäviä ohjelmistoratkaisuja esimerkiksi teollisuuden, agripuolen, julkishallinnon sekä energiapuolen tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat esim. Valmet, Sandvik, Finavia, Pohjolan liikenne ja suuri osa sairaanhoitopiireistä.

Meillä on aidosti rento ja välitön ilmapiiri ilman turhia hierarkioita. Keskustelemme asiasta avoimesti ja pyrimme jatkuvasti tekemään päivittäistä tekemistä mukavammaksi kaikille. Tästä pieninä esimerkkeinä nykyisten toimitilojen valinta koko saitin voimin, alati paraneva kahvi- ja teevalikoima sekä kaikille avoin kuntosalimahdollisuus.

Tarjoamme tietysti normaalit puhelin-, lounas- ja virike-edut ja niiden lisäksi laajat terveyspalvelut sekä lastenhoitopalvelu. Meillä on myös viimeisen päälle työvälineet – mm. sähköpöydä, näppikset, hiiret ja muut oleelliset välineet.

Lupaamme pitää sinut ja muut työntekijät keskiössä. Vaikka työskentelemmekin sitoutuneesti ja tavoitteellisesti, pidämme huolen siitä, ettei työ syö koko elämääsi. Työajan joustojen ansiosta sinulla on aito mahdollisuus sovittaa yhteen työ, perhe-elämä ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla.

Tuntuuko sopivalta? Hienoa!

Hakeminen

Jutellaanko tarkemmin paikan päällä?

Tutustuminen onnistuu parhaiten kasvotusten, joten jutellaanko vaikka meillä? Lähetä kuitenkin ensin meille hakemuksesi kotisivujemme kautta ja kerro hieman itsestäsi, kiinnostuksistasi sekä työhistoriastasi. Ja koska paikkoja täytetään meillä nopeasti, laitathan hakemuksen tulemaan samantien, kuitenkin viimeistään 28.2.

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja työtehtävistä, ota yhteyttä Jukkaan: Liiketoimintajohtaja Jukka Hornborg, jukka.hornborg@cinia.fi, puh. 040 592 9596.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Tampere

Hakuaika

31.01.2018 - 28.02.2018