Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Ohjelmistokehittäjä (C, C++, Qt)

Cinia

Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Edistyksellinen pilvipohjainen toimintaympäristö tarjoaa kyberturvallisen ICT-infrastruktuurin, joka vastaa vaativimpienkin organisaatioiden tarpeisiin.

 

Tehtävän kuvaus

Olisitko sinä kaipaamamme ohjelmistokehittäjä ja uusi työkaverimme? Rakennamme tulevaisuuden digitaalisia järjestelmiä mm. teollisuuden, finanssisektorin ja julkishallinnon hankkeissa. Asiakkaitamme ovat esim. Sandvik, Valtra ja Pirkanmaan Sairaanhoitopiiri.

Tällaista työkaveria etsimme:

Meille on tärkeää pitää lupauksista kiinni, joten joukkoomme sopivat rehdit ja suoraselkäiset tiimipelaajat. Avoimuuteen ja osaamisen jakamiseen kannustavassa kulttuurissamme viihtyvät osaajat, jotka nauttivat vuorovaikutuksesta sekä asiakkaiden että työkavereiden kanssa. Tälle perustalle rakentuu meille tärkeä luottamus.

Etsimämme työkaveri on ehtinyt nähdä ja kokea jo useammankin projektin. Teknisen mielenkiinnon lisäksi tulevalla työkaverillamme saattaa olla ajatuksia myös työskentelytavoista ja miksei myös prosesseistakin. Hän tietää, että tärkeämpää kuin vain tehdä, on tehdä juuri tavoitteen kannalta oikeita asioita. Ennen sukeltamistaan tulevan featuren arkkitehtuuriin, designiin ja ohjelmointiin, hän on ensin kiinnostunut tietämään miksi.

Tuntuuko tutulta? Hienoa! Jos sinulla on lisäksi vieläpä kokemusta laajemmista järjestelmäkokonaisuuksista ja erityisesti näistä teknologioista: C, C++, Linux, Qt (widget ja QML), pystyt toimimaan Scrum-tiimin jäsenenä ja työskentely sujuu sinulta luontevasti sekä suomeksi että englanniksi, niin saatat hyvinkin olla etsimämme kaveri.

Tarjoamme

Työskentely meillä:

Cinia-konsernissa on henkilökuntaa noin 220, joista ohjelmisto-osaajia on noin puolet. Toiminnassamme on sopivasti struktuuria, mutta ei juurikaan byrokratiaa. Rakennamme parhaillaan Cinia-konsernin tulevaisuutta ja halutessasi pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi yhteiset toimintatapamme muodostuvat.

Asiakas on kaiken tekemisemme keskiössä. Teemme töitä sitoutuneesti, mutta pidämme huolen siitä, että työ ei syö koko elämääsi. Työajan joustojen ansiosta sinulla on aito mahdollisuus sovittaa yhteen työ, perhe-elämä ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Saat tueksesi erittäin osaavat kollegat ja käyttöösi nykyaikaiset työkalut. Huolehdimme kunkin asiantuntijan ammattiosaamisen kehittymisestä sekä siitä, että kaikki tietävät tavoitteemme ja yhteisen suuntamme.

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja työtehtävistä, ota yhteyttä Lauriin: Team Leader Lauri Ukkonen, p. 050 444 6521

Hakeminen

Hae heti

Lähetä meille hakemuksesi kotisivujemme kautta ja kerro hieman itsestäsi, kiinnostuksistasi sekä työhistoriastasi. Ja koska paikkoja täytetään meillä nopeasti, laitathan hakemuksen saman tien, kuitenkin viimeistään 30.11.

 

HUOM! Kaikki loka-marraskuussa työhaastattelussa käyneet saavat avec-leffaliput Cinian omaan Star Wars: The Last Jedi –ensi-iltaan 13.12.2017 Tampereen Plevnassa. Lisäksi arvomme lippuja kaikkien hakijoiden kesken. 

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Tampere

Hakuaika

23.10.2017 - 30.11.2017