Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Ohjelmistokehittäjä Full stack

Cinia

Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Edistyksellinen pilvipohjainen toimintaympäristö tarjoaa kyberturvallisen ICT-infrastruktuurin, joka vastaa vaativimpienkin organisaatioiden tarpeisiin.

Tehtävän kuvaus

Cinia hakee tiimiinsä uutta joukkuepelaajaa vaativiin ohjelmistokehitystehtäviin. Tulet toteuttamaan yhteiskunnan kannalta merkityksellisiä digitaalisia palveluita ja operatiivisia järjestelmiä, joihin usein kohdistuu tavanomaista korkeampia vaatimuksia käytettävyyden, suorituskyvyn ja tietoturvan suhteen.

Roolissa pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi sekä puskemaan osaamisesi rajoja eteenpäin kiinnostuksesi mukaan. Viihdyt meillä varmasti, jos sinua kiinnostaa moderni mikropalveluarkkitehtuuri, pilvipohjaiset ratkaisut, rajapintakehitys ja integraatiot.

Tehtävä sopii sinulle, jos

- osaat itsenäisesti toteuttaa responsiivisia web-käyttöliittymiä (HTML5, CSS3, JavaScript)

- sinulla on käytännön kokemusta Java backend-kehityksestä ja tietokantaratkaisuista

- hyödynnät sujuvasti REST-rajapintoja

- sinulle on kunnia-asia tuottaa laadukasta ja toimivaa koodia

- näet vaikeudet mahdollisuuksina ja sinulla on tekemiseen tinkimätön can-do asenne.

Tarjoamme

Cinia tarjoaa käyttöösi laadukkaat työkalut, ympäristöt ja olosuhteet tehtävässä menestymiseen, ammattitaitosi kehittämiseen ja ohjelmistoammattilaisen uralla etenemiseen. Maksamme työstä osaamistasi vastaavan kunnon korvauksen sekä tarjoamme kattavan työsuhde-etupaketin. Työajan joustojen myötä arkesi tulee olemaan kaikissa tilanteissa sujuvaa ja mahtavien kollegoiden ansiosta töihin tulo mukavaa.

Hakeminen

Lähetä meille hakemuksesi kotisivujemme kautta ja kerro hieman itsestäsi, kiinnostuksistasi sekä työhistoriastasi. Ja koska paikkoja täytetään meillä nopeasti, laitathan hakemuksen saman tien, kuitenkin viimeistään 13.10.

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja työtehtävistä, ota yhteyttä Kimmoon: Liiketoimintajohtaja Kimmo Alamartimo, kimmo.alamartimo@cinia.fi, puh. 040 552 9204.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Espoo, Helsinki

Hakuaika

10.08.2017 - 13.10.2017