Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Ohjelmistokehittäjä, paikkatietoratkaisut (HKI)

Cinia

Cinia on tulevaisuuden menestystarinoiden mahdollistaja tarjoten älykkäitä ohjelmisto-, pilvi- ja verkkopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. www.cinia.fi
 

Tehtävän kuvaus

Etsimme Helsinkiin Ilmalan toimistollemme paikkatieto-kehittäjää osaksi devaustiimiämme. Räätälöimme asiakkaillemme erilaisia teollisen internetin, liikenteen, infra- ja turvallisuusalan sovelluksia, joiden yhdistäviä piirteitä ovat mm. käyttäjälähtöinen UI, karttapohjaisen tilannekuvan esittäminen sekä data-analyysi.

 

Määritämme roolisi osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Visioissamme olet ponteva ja alasi teknologiakehitystä intohimoisesti seuraava web-kehittäjä, joka on jatkuvasti valmis kokeilemaan ja oppimaan uutta sekä jakamaan tietoa kollegoilleen. Osassa projekteja työskentelet frontend- tai backend -kehityksen parissa kantaen vastuuta kuten muutkin piinkovat softa-ammattilaisemme. Mutta kun kyse on paikkatietoratkaisuista ja karttapohjaisten käyttöliittymien toteutuksesta, nouset spesiaaliosaamisellasi valokeilaan ja liidaavaan rooliin.

 

Edellytämme hakijalta aiempaa työkokemukseen perustuvaa kokemusta karttapohjaisten web-palveluiden kehittämisestä, sisältäen

Paikkatietoratkaisujen käyttäjälähtöinen konseptointi ja suunnittelu

Aiempia näyttöjä käyttöliittymätoteutuksista, joissa esitetään kartalla lokaatioita, reittejä sekä epäsäännöllisen muotoisia alueita

Kykyä toteuttaa karttapohjaisia monitasoisia ja vaativia visualisointeja

Kiinnostusta full stack –devaamiseen

Sujuvaa suomenkielen taitoa

 

Tehtävä edellyttää vahvaa JavaScript -osaamista (esim. React, Angular) sekä aiempaa kokemusta mielellään avoimen lähdekoodin kartta- ja paikkatietoteknologioista (esim. OpenLayers, PostGIS).

 

Eduksi katsomme, jos sinulla löytyy osaamista rajapinnoista tai API-kehityksestä, integraatioiden ja konversioiden tekemisestä erilaisilla dataformaateilla, tietokantaosaamista tai kokemusta devops-/pilviympäristöistä ja -automaatiosta. Kaikkea edellä mainittua ei missään nimessä tarvitse hallita valmiiksi – paitsi tietysti kartta- ja paikkatietoteknologia, joihin liittyen koet itsesi oikeasti pirun hyväksi devaajaksi!

 

Tarjoamme osaamistasi vastaavia, sopivasti haastavia tehtäviä, joiden suorittamiseen saat kollegoiltasi perehdytystä ja tukea.

Cinialla pääset osaksi huippuasiantuntijoiden työyhteisöä, jossa paiskitaan hommia rennossa ilmapiirissä, kovalla can-do asenteella ja auttaen työkavereita yli tiimirajojen. Meille tärkeitä asioita ovat keskinäinen luottamus, vastuunkanto ja jatkuva parantaminen pienissäkin asioissa. Luonteenomaista kulttuurillemme on, että maustamme työpäiviä vahvalla annoksella hyvää kahvia ja huumoria.

Työskentelemme sitoutuneesti, mutta kunnioittaen suuresti kunkin omaa aikaa työn ulkopuolella. Työajan joustojen avulla sovitat yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla. Sairaan lapsen hoitopalvelu sekä laajat vakuutuspohjaiset työterveyspalvelut ovat kuuluvat etupakettiimme tavanomaisten puhelin-, lounas- ja virike-etujen lisäksi. Osaamisen kehittymistä tuemme sekä kaikille yhteisillä että henkilökohtaisilla koulutuksilla. Huippuammattilaisen työvälineet ovat "viimeisen päälle".

Hakeminen

Mikäli tehtävänkuvaus resonoi ja kiinnostuksesi heräsi, lähetä meille hakemus, jossa kerrot millaista osaamista ja kokemusta sinulla tältä alueelta löytyy. Kerro myös palkkatoiveesi ja milloin pystyisit työssä aloittamaan. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja potentiaalisista työtehtävistä, ota yhteyttä Kimmoon: Liiketoimintajohtaja Kimmo Alamartimo, kimmo.alamartimo@cinia.fi, puh. 040 552 9204.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

12.04.2018 - 13.05.2018