Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Ohjelmistokehittäjiä

Cinia

Vuonna 2015 perustettu suomalainen Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita. Tavoitteemme on tehdä maailmasta toimivampi ja turvallisempi: vähennämme fyysisten etäisyyksien merkitystä ja varmistamme kriittisten toimintojen vakauden.

Cinian keskeinen vahvuus tietojärjestelmien kehittämisessä on tinkimätön toimintatapa. Taustamme kriittisten sovellusten parissa on koulinut meidät varmistamaan toimivuuden ja tietoturvan kaikissa tilanteissa. Asiantuntijamme vastaavat asiakkaidemme järjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta, katkottomasta toimivuudesta ja jatkuvasta kehittämisestä. Teollisen internetin ratkaisumme jalostavat tulevaisuuteen katsovien organisaatioiden tuotteet ja palvelut turvallisesti digitaaliseen aikaan. Edistyksellinen pilvipohjainen toimintaympäristömme ja kyberturvallinen ICT-infrastuktuurimme vastaavat vaativimpiinkin tarpeisiin. Cinian Lioncloud varmistaa, että kaikki tiedot ja sovellukset ovat aina saatavilla Suomessa sijaitsevissa korkean turvaluokituksen datakeskuksissa. 

Tehtävän kuvaus

Vakinainen työsuhde

Odotamme

Olemme kiinnostuneita sekä kokeneista senior-osaajista että uransa alkupuolella olevista kyvyistä. Kokemusvuosiin katsomatta haemme työntekijöissä näitä ominaisuuksia:

Halu ja kyky omaksua uusia asioita nopeasti
Sammumaton kiinnostus teknologiatrendeihin ja jatkuvaan parantamiseen
Aiempaa kokemusta ketterien menetelmien ja CI/CD-työkalujen hyödyntämisestä ohjelmistokehityksessä
Rohkeus kysyä ja tarjota apua sekä tuoda ideoita keskusteluun, niin oman tiimin keskuudessa kuin asiakkaiden edessä
Ratkaisuhakuinen asenne ja korkea työmoraali, joiden ansiosta saat hommat valmiiksi tuotosten laadusta tinkimättä

Hakeminen

Hae nyt!

Lähetä hakemuksesi kotisivujemme kautta ja kerro itsestäsi, kiinnostuksistasi, teknologiaosaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Mainitse myös palkkatoiveesi.

Haastattelemme ja palkkaamme osaajia sitä mukaa, kun löydämme sopivia hakijoita, joten toimi nopeasti. Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin viimeistään 15.4.2017.
 

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja työtehtävistä, ota yhteyttä Kimmoon: Kimmo Alamartimo, kimmo.alamartimo@cinia.fi, puh. 040 552 9204.

Tarjoamme

Monet yritykset tarjoavat työtä ”näköalapaikalla”, mutta meillä se oikeasti toteutuu: Valoisan ja viihtyisän toimistomme ikkunoista näet merimaiseman yli Keilalahden samalla kun säädät sähköpöytäsi ergonomisesti sopivaan työskentelyasentoon.
Normaalit puhelin-, lounas- ja virike-edut sekä laajat työterveyspalvelut kuuluvat tietysti etupakettiimme. Lisäksi saat vapaavalintaiset kuulokkeet, näppikset, hiiret ja muut oleelliset välineet.

Cinialla on aidosti rento ja välitön ilmapiiri ilman turhia hierarkioita. Vaikka työskentelemmekin sitoutuneesti ja tavoitteellisesti, pidämme huolen siitä, ettei työ syö koko elämääsi. Työajan joustojen avulla sovitat yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla.

Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa hankkeissa, joissa rakennetaan kestäviä ja tietoturvallisia ohjelmistoratkaisuja teollisuuden, terveydenhuollon, energia-alan sekä liikenteen ja logistiikan toimialoille. Asiakkaitamme ovat mm. Finavia, Pohjolan Liikenne, Enegia, Valtra sekä useat sairaanhoitopiirit.

Työsuhdetyyppi

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Espoo, Helsinki

Hakuaika

13.03.2017 - 30.04.2017