Avoimet työpaikat

Projektinjohtamisen Michelangelo

Cinia

Michelangelo oli italialainen renessanssitaiteen yleisnero; kuvanveistäjä, taidemaalari, arkkitehti ja runoilija. Hänen kuuluisimpia töitään olivat mm. Sikstuksen kappelin kattofresko ja oheinen Daavid-patsas.

Tehtävän kuvaus

Etsimme nyt Jyväskylään softakehittämisen pariin projektinjohtamisen Michelangeloa. Etsimämme henkilö osaa yhdistää ketterät menetelmät sekä teknisen osaamisensa sujuvasti siten, että hän pystyy vastaamaan ketterien ohjelmistoprojektien läpiviemisestä. Et ole pelkkä paperien pyörittelijä tai Scrum-idealisti vaan nerokkuutesi on nimenomaan siinä, että osaat yhdistää teknisen osaamisen sekä projektikokemuksen tehokkaaksi projektinhallinnaksi.

Michelangelon nerokas tekninen osaaminen veistosten yksityiskohtien työstämisessä näkyy kuvainnollisesti myös sinussa: sinulla on teknologiaymmärrystä ja -kokemusta ohjelmistokehityksestä ja näiden avulla pystyt luovimaan henkeäsalpaavien uusien tuotteiden ja palveluiden kehitysprosesseja läpi. Tässä tehtävässä sinun tehtäviisi kuuluu myös vuorovaikutuksen taide: Työskentely asiakkaiden kanssa esimerkiksi määrittäen speksejä, haastaen asiakasta mahdollisista lyhytnäköisistä ratkaisuista ja luoden aihioita tulevista mahdollisuuksista on toinen luontosi. Mutta toisin kuin Michelangelo, sinun ei tarvitse työskennellä yksin, vaan saat tueksesi kokeneita arkkitehtejä ja osaavan tiimin.

Odotamme

Vaatimaton yrityksemme määrittää projektijohtamisen yleisneron työotetta on tuomittu epäonnistumaan. Mutta teknologista ymmärrystä ja pelisilmää, luovuutta sekä kehityshenkisyyttä emme voi riittävästi korostaa. Vaikka olemme lahjakkaista nuoremmistakin kyvyistä kiinnostuneista, tähän tehtävään emme usko palkkaavamme henkilöä ilman kokemusta ja näyttöjä aiemmista ohjelmistokehitystiimien projektifreskojen vetämisestä.

Tarkemmalla tasolla osaamista tarkastellessa, projektien maalaaminen laajalla visiolla ja tarkalla detaljilla kiteytyy ohjelmistoteknologioiden tuntemukseen ja riittävään ymmärrykseen niin web-sovellusten arkkitehtuuriratkaisuista, tietovarastoista, integraatioista kuin moderneista kehitys- ja tuotantoympäristöistä. Jotta jälkesi on sujuvaa, Scrum, Kanban, SAFe, devops, Jira ym. ovat arjen työkalujasi, backlogin olet valmis esittelemään vain pienellä varoitusajalla  ja työkalujen soveltamisella projektin etenemän seuranta ja ennustaminen sujuu vaivatta.

Hakeminen

Jos nyökyttelet vaatimuslitaniallemme ”kyllä, suurin osa on sujuvasti hanskassa”, haluamme kuulla Sinusta, tuleva projektipäällikkömme! Jätä hakemus 2.12. mennessä ja kerro vähintään muutamilla lauseilla mitkä haasteet ovat pitäneet Sinut kiireisenä viimeiset puoli vuotta ja mitkä tekijät motivoivat Sinua työskentelemään projektien parissa? Mahdollisiin kysymyksiin vastaa työtehtävän osalta Jyväskylän saitin vetäjä Ville 0503843731 (ville.vainio@cinia.fi). Yleisellä tasolla Ciniasta työnantajana voit jutella rekrytoija Sakun kanssa 0443111775 (saku.tihverainen@cinia.fi). Ciniasta työnantajana lisätietoja: www.cinia.fi/toihin-cinialle

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Jyväskylä

Hakuaika

08.11.2018 - 02.12.2018