Avoimet työpaikat

Projektipäällikkö

Cinia

Haluatko olla mukana tuomassa legacy-koodia nykyaikaan tai rakentamassa uutta luomusta? Agendamme on olla helpottamassa mm. terveydenhuollon, turvallisuuden ja teollisuuden ammattilaisten työtä parantamalla olennaisesti järjestelmien käyttökokemusta ja tuottamaa hyötyä.

Tehtävän kuvaus

Etsimme nyt Helsinkiin projektinhallinnan osaajaa. Et ole pelkkä valkotaulutussiartisti tai hurmosta hehkuva agile –evankelista, vaan itsenäisesti ajatteleva ja kriittisesti projekteja lähestyvä tekijä. Nerokkuutesi kiteytyy siinä, että hallitset erinomaisesti ketterät menetelmät ja yhdistämällä tämän tekniseen osaamiseesi pystyt johtamaan menestyksekkäästi haasteellisia ohjelmistoprojekteja. Sinun ei tarvitse työskennellä yksin häikäistäksesi asiakkaasi työn lopputuloksilla. Saat rinnallesi Cinian rautaisia palvelumuotoilun, ohjelmistoarkkitehtuurin, devauksen ja testauksen ammattilaisia.

Odotamme

Tehtävässä korostuu ennen kaikkea vuorovaikutuksen taide: Työskentelet asiakkaiden, kehitystiimin ja muiden sidosryhmien kanssa kirkastaen tuotteen vaatimuksia, haastaen ehdotettuja teknisiä ratkaisuja sekä raivaten etenemisen esteitä. Pystyt pitämään hyppysissäsi projektien muuttuvat backlogit, julkaisujen aikataulutavoitteet ja asiakkaiden vastuullesi suomat budjetit.

Teknologista ymmärrystä ja pelisilmää, luovuutta sekä kehityshenkisyyttä emme voi riittävästi korostaa. Seuraat ympäröivää maailmaa ja kehitystrendejä saaden niistä inspiraatiota projekteihin.

Vaikka olemme kiinnostuneita myös lahjakkaista nuoremmistakin kyvyistä, tähän tehtävään emme usko palkkaavamme henkilöä ilman aiempaa kokemusta ja vakuuttavaa näyttöä ohjelmistoprojektien vetämisestä. Haemme nyt taitajaa, joka kykenee toisella kädellä maalaamaan laajalla visiolla ja toisella tarkalla detaljilla. Riittävän tason ymmärrystä ja teknologiatuntemusta tulisi olla web-sovellusten arkkitehtuuriratkaisuista, tietovarastoista, integraatioista sekä moderneista kehitys- ja tuotantoympäristöistä. Arjen työkalupakkiisi kuuluvat vähintään Scrum, Kanban, Jira ja Confluence.

Hakeminen

Jos nyökyttelet vaatimuslitaniallemme ”kyllä”, haluamme kuulla Sinusta! Jätä hakemus tammikuun alkuun mennessä ja kerro vähintään muutamilla lauseilla millainen osaaja olet, mitä olet viime vuodet tehnyt ja mikä sai sinut kiinnostumaan tehtävästä?

Kysy työtehtävästä Helsingin saitin vetäjältä Kimmolta 040 552 9204 (kimmo.alamartimo@cinia.fi). Kysy Ciniasta työnantajana rekrytoija Sakulta 044 3111 775 (saku.tihverainen@cinia.fi).

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

05.12.2018 - 02.01.2019