Avoimet työpaikat

Projektipäällikkö

Cinia

Haluatko olla mukana tuomassa terveydenhuoltoa 2020-luvulle? Agendamme on olla helpottamassa mm. terveydenhuollon, turvallisuuden ja teollisuuden ammattilaisten työtä parantamalla olennaisesti järjestelmien käyttökokemusta ja niiden tuottamaa hyötyä.  

Tehtävän kuvaus

Oletko projektinhallinnan ammattilainen? Oletko taitava pitämään useita lankoja käsissäsi yhtä aikaa? Uskotko tiimityöhön ja siihen, että yhdessä syntyy parempaa jälkeä? Niin mekin!

Etsimme nyt Tampereelle ohjelmistokehityksen pariin työkaveriksemme osaavaa projektipäällikköä.  Meillä pääset tekemään aidosti mielenkiintoisia sekä yhteiskunnallisestikin merkityksellisiä projekteja ja kehittämään myös omaa osaamistasi.

Odotamme

Menestyt meillä hyvin projektipäällikkönä, jos sinulla on kokemusta ketteristä menetelmistä sekä riittävästi teknistä ymmärrystä projektien läpivientiin aikataulussa ja budjetissa. Henkilönä olet itseohjautuva ja nautit muiden ihmisten kanssa yhteistyön tekemisestä. Kokemuksesta varmasti tiedätkin, että hyvät kommunikointitaidot sekä asiakkaiden että työkavereiden ja muiden sidosryhmien suuntaan auttavat projekteissa menestymistä suuresti.

Sinulle on luontevaa työskennellä asiakkaiden kanssa esimerkiksi määrittäen speksejä ja mahdollisesti myös haastaen erilaisissa ratkaisuissa ja luoden aihioita tulevista mahdollisuuksista. Arvostamme osaamista tai kokemusta terveydenhuoltosektorista.

 

Hakeminen

Meillä on perusasiat kunnossa ja tähtäämme työ- ja vapaa-ajan hyvään tasapainoon. Uskomme yhteistyön voimaan ja meillä töitä tehdään hyvässä hengessä toisiltamme oppien. Sinun ei tarvitse työskennellä yksin, vaan saat tueksesi kokeneita arkkitehteja ja osaavia tiimejä. Arvostamme ammattitaitoasi ja meillä pääset kehittämään osaamistasi sekä tuomaan esiin myös omat kehitysideasi yhteisten tavoitteiden eteen.

Jos nyökyttelet vaatimuslitaniallemme ”kyllä, suurin osa on tuttua ja kohtuullinen osa on jo sujuvasti hanskassa”, haluamme kuulla Sinusta! Jätä hakemus ja kerro lyhyesti mitkä haasteet ovat pitäneet Sinut kiireisenä viimeiset ajat ja mikä  motivoi Sinua työskentelemään softaprojektien parissa?

Lisätietoja tehtävästä saat Tampereen saitin vetäjältä Jukalta 040 592 9596  (jukka.hornborg@cinia.fi).

 

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Tampere

Hakuaika

11.02.2019 - 28.02.2019