Avoimet työpaikat

Projektipäällikkö (Helsinki, Tampere ja Jyväskylä)

Cinia

Cinia rakentaa tulevaisuuden kestäviä ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille. Toteutamme asiakkaillemme omaan näkemykseemme perustuvia ratkaisuja teknologioilla, joiden valitsemiseen tiimi osallistuu. Cinian ohjelmistoratkaisuyksikössä työskentelee n. 120 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella sekä Jyväskylässä. 

Tehtävän kuvaus

Etsimme ketterien ohjelmistoprojektien osaajia sekä Helsingin, Tampereen että Jyväskylän toimipisteillemme. Tarjoamme haastavan ja palkitsevan tehtävän, jossa rakennat osaavan tiimisi kanssa moderneja sovellusratkaisuja liikenteen ja logistiikan, terveydenhuollon, teollisuuden (IoT) sekä julkisen sektorin asiakkaille. 

Monipuolinen toimenkuva räätälöidään valitun henkilön taustan ja osaamisen mukaan. Rooli sisältää seuraavia elementtejä, joista odotamme sinun hallitsevan suvereenisti vähintään kaksi:

- Asiakaslähtöinen ratkaisuarkkitehtuurityö, jolla tuet asiakkaan tuoteomistajaa: Palvelumuotoilu, määrittely ja vaatimusten tuottaminen ohjelmistohankkeissa, teknologia- ja arkkitehtuurilinjaukset. 

- Toimiminen scrum masterina ja/tai yhteispeli scrum masterin ja muiden asiantuntijoiden kanssa (dailyt, katselmoinnit, backlog grooming, retrot jne.)

- Palveluun tai ohjelmistoprojektiin liittyvät hallinnolliset tehtävät: raportointi sidosryhmille, ohjausryhmätyöskentely, aikataulun ja budjetin hallinta, laskutus.

- Palvelupäällikkönä toimiminen ja asiakkaan palvelupyyntöihin vastaaminen sekä sen pohjalta suoritettavien toimenpiteiden johtaminen.

Millaista henkilöä haemme?

Tehtävässä menestyminen ja kehittyminen edellyttää terävää älyä ja bisnesymmärrystä sekä monimutkaisten kokonaisuuksien hahmottamista. 

Ymmärrät perusteet modernista sovelluskehityksestä, sen menetelmistä, kehitystyökaluista ja web-/pilviteknologioista. Sinulla on erinomaiset kommunikointitaidot sekä kyky hallita ja edistää paineen alla useita rinnakkaisia tehtäväkokonaisuuksia. 

Ideaalihakija on vetänyt jo menestyksekkäästi ketteriä ohjelmistohankkeita varhaisen vaiheen suunnittelusta tuotantoon vientiin ja hyödyntää sujuvasti yleisesti käytettyjä työkaluja (Confluence, Jira).

Voit olla taustaltasi myös ketterässä tiimissä toiminut sovelluskehittäjä, arkkitehti tai scrum master, joka haluaa edetä urallaan projektien ja palvelutuotannon johtotehtäviin. Taustasi voi olla myös kaupallinen, mikäli intohimosi ja harrastuneisuutesi sekä aiempi työkokemukseksi teknologiaan liittyen on pätevöittänyt sinut digitaalisten palveluiden ja sovellusten kehittämiseen.

Voit olla hakemamme henkilö riippumatta suorittamastasi koulutuksesta ja takana olevasta urapolusta. 

Minkälaista Cinialla on olla töissä?

Cinialla olet osa yli 120 ohjelmisto-osaajan työyhteisöä. Työskentelemme pääosin omalta toimistoltamme käsin ja rakennamme omaan näkemykseemme perustuvia ratkaisuja valitsemillamme teknologioilla. Vaikka tuotamme koodia ja rakennamme ratkaisuja asiakkaillemme, työskentelytapamme muistuttaa paljon softatuotetaloja. 

Meille on tärkeintä työntekijöidemme hyvinvointi ja ammattitaidon jatkuva kehittäminen. Työyhteisössämme välitetään ja arvostetaan toinen toisiamme ja siksi softa-alan ammattilaiset viihtyvät Cinialla hyvin. Vahvan työpaikkakulttuurin ja osaavan työyhteisömme ansiosta liiketoimintamme kasvaa kannattavasti ja asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti erittäin korkea. 

Hae tehtävää heti

Tutustu Ciniaan työnantajana sekä työsuhde-etuihimme osoitteessa https://softaduunit.cinia.fi ja lähetä hakemus. Kerro hakemuksessasi vahvuutesi tehtävää ajatellen, palkka- ja paikkakuntatoiveesi sekä milloin pystyisit meillä aloittamaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Kimmo Alamartimo (p. 040 552 9204, kimmo.alamartimo@cinia.fi). Käymme läpi hakemuksia jo kesän aikana, mutta haastattelut järjestämme kesälomakauden jälkeen.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Tampere, Helsinki, Jyväskylä

Hakuaika

23.06.2020 - 31.07.2020