Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Projektipäällikkö, ohjelmistokehitys

Cinia

Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Edistyksellinen pilvipohjainen toimintaympäristö tarjoaa kyberturvallisen ICT-infrastruktuurin, joka vastaa vaativimpienkin organisaatioiden tarpeisiin.

Tehtävän kuvaus

Cinian ohjelmistopalvelut hakee Helsingin/Espoon toimistolle projektipäällikköä. Tarjoamme vastuullisen ja haastavan tehtävän, jossa olet avainroolissa sekä liiketoiminnalle asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa että toiminnan pitkäjänteisessä kehittämisessä.

Tehtävästä ja osaamisesta

Vastaat ohjelmistokehitysprojektien ja tuotekehityspalveluiden johtamisesta itsenäisesti annettujen tavoitteiden ja reunaehtojen mukaisesti. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme, cinialaisten ja yhteistyökumppaneidemme kanssa tuottaen korkealaatuisia ohjelmistoratkaisuja teollisuuden, terveydenhuollon, liikenteen ja logistiikan toimialoille.

Tavallisten projektinhallintataitojen lisäksi tehtävässä tarvitaan ehdottomasti aiempaa kokemusta ohjelmistokehitystiimin johtamisesta.

Rooli ei edellytä ohjelmointitaitoja, mutta softakehittäjätausta on eduksi. Ohjelmistoteknologioiden mahdollisuuksien tuntemus ja vähintään perustason ymmärrys web-sovellusten arkkitehtuuriratkaisuista, tietovarastoista, integraatioista sekä moderneista kehitys- ja tuotantoympäristöistä on kuitenkin välttämätöntä.

Teknisen osaamisen lisäksi projektipäällikön tulee kyetä nopeasti sisäistämään asiakkaan liiketoiminnan tavoitteet ja haasteet. Kokemus eri toimialoista ja liiketoimintamalleista yhdistettynä tekniseen taustatietoon auttaa projektipäällikköä muotoilemaan asiakkaillemme uusia, hyödyllisiä ratkaisukokonaisuuksia.

Luonnollisesti odotamme projektipäälliköltä kulloinkin tarkoitukseen parhaiten sopivien kehitysmenetelmien (esim. Scrum, Kanban, SAFe, DevOps) rutiininomaista soveltamista sekä projektin onnistumista parhaiten tukevien työkalujen ja välineiden hyödyntämistä.

Menestyminen tehtävässä edellyttää erinomaisia viestintä- ja esiintymistaitoja sekä halukkuutta astua esiin ja olla rohkeasti näkemyksellinen niin oman porukan keskellä, asiakkaiden edessä tai toisinaan suuremmilla estradeilla.

Tarjoamme

Työskentelystä Cinialla

Aidosti rento ja välitön ilmapiiri ilman turhia hierarkioita sekä toinen toistaan arvostavat kollegat luovat hyvää fiilistä cinialaisten arkeen. Meillä kukaan ei huku massaan, vaan ihmiset tuntevat toisensa. Työskentelemme sitoutuneesti ja tavoitteellisesti, mutta kunnioitamme aikaa ja elämää työn ulkopuolella. Työajan joustojen avulla sovitat yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla.

Tarjoamme osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkan lisäksi kattavan etupaketin, joka sisältää mm. puhelimen, internet-liittymän, lounas- ja virike-edut, normaalia laajemman työterveyspalvelun hoitokuluvakuutuksineen sekä sairaan lapsen hoitopalvelun.

Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa hankkeissa, joissa rakennetaan kestäviä ja tietoturvallisia ohjelmistoratkaisuja. Asiakkaitamme ovat mm. Finavia, Pohjolan Liikenne, Enegia, Valtra sekä useat sairaanhoitopiirit.

Hakeminen

Hae nyt!

Lähetä hakemuksesi kotisivujemme kautta ja kerro meille itsestäsi, kiinnostuksistasi ja osaamisestasi. Liitä hakemuksesi mukaan CV, josta löydämme tarkemmat tiedot työhistoriastasi.

Haastattelemme hakijoita jatkuvasti ja teemme päätöksiä heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin viimeistään 16.9.

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä liiketoimintajohtaja Kimmo Alamartimoon: kimmo.alamartimo@cinia.fi, puh. 040 552 9204.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Espoo, Helsinki

Hakuaika

28.08.2017 - 16.09.2017