Avoimet työpaikat

Projektipäällikkö, ohjelmistokehitys

Cinia

Cinia toteuttaa pitkän elinkaaren ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, terveydenhuollon, teollisuuden sekä julkisen sektorin toimijoille. Vahva osaamisemme kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Cinialla ohjelmistokehitystä tehdään ketteriä menetelmiä soveltaen sekä projektimuotoisesti omalla toimistollamme että asiakkaiden luona konsulttitoimeksiannoissa.Kasvamme tänäkin vuonna ja etsimme uusia osaajia vahvistamaan osaamistamme. Olemme tällä hetkellä yli 270 hengen asiantuntijatalo ja tarjoamme palveluita pilvipalveluista ohjelmistoratkaisuihin.

Tehtävän kuvaus

Projektipäällikkö (Junior)Cinian voimakkaasti kasvava ratkaisuliiketoiminta etsii Helsingin toimistolle Ilmalaan projektiosaajaa ketteriin ohjelmistohankkeisiin ja digitaalisten palveluiden rakentamiseen.Toimenkuva on monipuolinen ja räätälöidään valitun henkilön taustan ja osaamisen mukaan. Kaikkia alla mainittuja ei tarvitse valmiiksi osata, mutta rooli muodostuu jonkinlaisesta kombinaatiosta seuraavia elementtejä:
  • Asiakaslähtöinen ratkaisuarkkitehtuurityö: Konseptointi, vaatimusten tuottaminen ohjelmistohankkeissa, teknologia- ja arkkitehtuurilinjaukset

  • Asiakkaan tukeminen teknisenä tuoteomistajana, tuotekehityksen roadmappaus

  • Toimiminen scrum masterina tai yhteispeli scrum masterin ja muiden asiantuntijoiden kanssa (dailyt, katselmoinnit, backlog grooming, retrot jne.)

  • Palveluun tai projektiin liittyvät hallinnolliset tehtävät: Raportointi sidosryhmille, ohjausryhmätyöskentely, aikataulun ja budjetin hallinta, laskutus

  • Palvelupäällikkönä toimiminen ja asiakkaan palvelupyyntöihin vastaaminen sekä sen pohjalta suoritettavien toimenpiteiden johtaminenEtsimme vahvistusta mahdollisimman monipuolisesti näille alueille. Tulet aluksi toimimaan avustavassa roolissa kokeneiden projektipäälliköidemme ohjauksessa. Kun toimintamallimme, työkalut sekä asiakkaat tulevat tutuksi ja kokemuksesi karttuu, saat sopivassa tahdissa lisää vastuuta. Millaista henkilöä haemme?Tehtävässä menestyminen ja varsinkin pitkällä tähtäimellä isompiin saappaisiin kasvaminen edellyttää terävää älyä ja bisnesymmärrystä sekä monimutkaisten kokonaisuuksien hahmottamista. Henkilön tulisi ymmärtää vähintään perusteet modernista sovelluskehityksestä, siinä käytetyistä menetelmistä, kehitystyökaluista ja web-/pilviteknologioista. Lisäksi tarvitaan erinomaiset kommunikointitaidot ja kykyä hallita ja edistää paineen alla useita rinnakkaisia tehtäväkokonaisuuksia.Voit olla esimerkiksi sovelluskehittäjä, arkkitehti tai scrum master, joka haluaa edetä urallaan vaativiin projektien ja palvelutuotannon johtotehtäviin. Vaihtoehtoisesti taustasi voi olla kaupallinen, mutta harrastuneisuuden kautta hankittu osaaminen, intohimoisen utelias suhtautuminen teknologiaan sekä työkokemus on pätevöittänyt sinut digitaalisten palveluiden ja sovellusten kehittämiseen.Voit siis olla hakemamme henkilö riippumatta suorittamastasi koulutuksesta ja takana olevasta urapolusta. Roolin kannalta relevanttia työkokemusta tulisi jonkin verran jo olla, mutta tehtävä soveltuu erinomaisesti uransa alkuvaiheessa olevalle kunnianhimoiselle ammattilaiselle.Hae nyt:Tutustu Ciniaan työnantajana ja kerro hakemuksessasi itsestäsi, mm. mitkä ovat vahvuutesi tehtävää ajatellen ja kuinka uskot voivasi hyödyntää aiempaa työkokemustasi. Lisää hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

03.09.2019 - 30.09.2019