Avoimet työpaikat

Projektipäällikkö (TH)

Cinia

Haluatko olla mukana tuomassa terveydenhuoltoa 2020-luvulle? Agendamme on olla helpottamassa mm. terveydenhuollon, turvallisuuden ja teollisuuden ammattilaisten työtä parantamalla olennaisesti järjestelmien käyttökokemusta ja niiden tuottamaa hyötyä.

Tehtävän kuvaus

Etsimme nyt Tampereelle terveydenhuollon softakehittämisen pariin taitavaa projektinjohtajaa. Etsimämme henkilö osaa yhdistää ketterät menetelmät sekä teknisen osaamisensa sujuvasti siten, että hän pystyy vastaamaan ketterien ohjelmistoprojektien läpiviemisestä. Etsimämme osaaminen konkretisoituu nimenomaan siinä, että tekninen osaaminen ja kokemus projekteista yhdistyy tehokkaaksi projektinhallinnaksi. Tehtävässä on olennaista työskentely asiakkaiden kanssa esimerkiksi määrittäen speksejä, haastaen asiakasta mahdollisista lyhytnäköisistä ratkaisuista ja luoden aihioita tulevista mahdollisuuksista. Meillä ei tarvitse työskennellä yksin, vaan tarjolla on tueksi kokeneita arkkitehtejä ja osaavia tiimejä.

 

Odotamme

Teknologista ymmärrystä, pelisilmää, luovuutta sekä kehityshenkisyyttä emme voi riittävästi korostaa. Parhaan pohjan tässä tehtävässä menestymiseen tuo kokemus ja näytöt aiemmasta ohjelmistokehitystiimien vetämisestä.

Tarkemmalla tasolla osaamista tarkastellessa, projektien maalaaminen laajalla visiolla ja tarkalla detaljilla kiteytyy ohjelmistoteknologioiden tuntemukseen ja riittävään ymmärrykseen niin web-sovellusten arkkitehtuuriratkaisuista, tietovarastoista, integraatioista kuin moderneista kehitys- ja tuotantoympäristöistä. Jotta jälki on sujuvaa, Scrum, Kanban, SAFe, devops, Jira ym. on hyvä olla jo arjen työkalujasi. Backlog on ideaalisti esiteltävissä vain pienellä varoitusajalla ja eri työkalujen soveltamisella projektin etenemän seuranta ja ennustaminen sujuu vaivatta.

Hakeminen

Jos nyökyttelet vaatimuslitaniallemme ”kyllä, suurin osa on tuttua ja kohtuullinen osa on jo sujuvasti hanskassa”, haluamme kuulla Sinusta! Jätä hakemus helmikuun 10. päivään mennessä ja kerro lyhyesti mitkä haasteet ovat pitäneet Sinut kiireisenä viimeiset ajat ja mikä  motivoi Sinua työskentelemään softaprojektien parissa?

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa työtehtävän osalta Tampereen saitin vetäjä Jukka 040 592 9596  (jukka.hornborg@cinia.fi).

Yleisellä tasolla Ciniasta työnantajana voit jutella rekrytoija Sakun kanssa 044 3111 775 (saku.tihverainen@cinia.fi). Ciniasta työnantajana (tarjoamamme hyvät edut ym.) lisätietoja: www.cinia.fi/toihin-cinialle

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Tampere

Hakuaika

23.01.2019 - 10.02.2019