Avoimet työpaikat

Projektipäällikkö

Cinia

Cinia rakentaa ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille. Toteutamme asiakkaillemme omaan näkemykseemme perustuvia ratkaisuja, tiimin itse valitsemilla teknologioilla. Tarjoamme toimittamiimme ohjelmistoihin myös jatkuvat ylläpito- ja tukipalvelut. Cinialla ohjelmistokehitystä tehdään ketteriä menetelmiä soveltaen sekä projektimuotoisesti omalla toimistollamme että asiakkaiden luona konsulttitoimeksiannoissa.


  


 

Tehtävän kuvaus

Oletko projektinhallinnan ammattilainen? Oletko taitava pitämään useita lankoja käsissäsi yhtä aikaa? Uskotko tiimityöhön ja siihen, että yhdessä syntyy parempaa jälkeä? Niin mekin!

Etsimme nyt Jyväskylään ohjelmistokehityksen pariin työkaveriksemme osaavaa ja kokenutta projektipäällikköä.  Meillä pääset tekemään aidosti mielenkiintoisia sekä yhteiskunnallisestikin merkityksellisiä projekteja ja kehittämään myös omaa osaamistasi.

Menestyt meillä hyvin projektipäällikkönä, jos sinulla on kokemusta ketteristä menetelmistä sekä riittävästi teknistä ymmärrystä projektien läpiviennistä aikataulussa ja budjetissa. Henkilönä olet itseohjautuva ja nautit muiden ihmisten kanssa yhteistyön tekemisestä. Kokemuksesta varmasti tiedätkin, että hyvät kommunikointitaidot sekä asiakkaiden että työkavereiden ja muiden sidosryhmien suuntaan auttavat projekteissa menestymistä suuresti.

Sinulle on luontevaa työskennellä asiakkaiden kanssa esimerkiksi määrittäen speksejä ja mahdollisesti myös haastaen erilaisissa ratkaisuissa ja luoden aihioita tulevista mahdollisuuksista. Olet tottunut työskentelemään asiakasrajapinnassa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Vaikka olemme kiinnostuneita myös potentiaalisesta kyvykkyydestä, niin tähän tehtävään etsimme henkilöä jolla on jo kokemusvuosia takanaan erilaisista projektinjohtamiseen liittyvistä tehtävistä ohjelmistokehityksen parissa.

 

 

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Jyväskylä

Hakuaika

14.02.2020 - 31.03.2020