Avoimet työpaikat

Ratkaisuarkkitehti

Cinia

Haluatko olla mukana tuomassa legacy-koodia nykyaikaan tai rakentamassa uutta luomusta? Agendamme on olla helpottamassa mm. terveydenhuollon, turvallisuuden ja teollisuuden ammattilaisten työtä parantamalla olennaisesti järjestelmien käyttökokemusta ja tuottamaa hyötyä.

Tehtävän kuvaus

Etsimme Tampereelle liikkuvaan rooliin ratkaisuarkkitehtia, joka visioi tulevaisuuden teknologiaratkaisut yhdessä avainhenkilöiden kanssa, havaitsee aukot teknisissä luonnosteluissa, haluaa olla mukana tulevaisuuden hype-teknologioiden arkeen soveltamisen hahmottelussa, sekä määrittää uusia ratkaisuita vuorovaikutuksessa muiden Cinian asiantuntijoiden kanssa.

Odotamme

Roolissa tarvitaan laajaa näkökulmaa ja tietämystä teknologioista, sekä osaamista mm. pilviteknologioista, aws:stä, Java-React-Spring-you-name-it.  Luonnollisesti olet mukana tunnistamassa, että Cinian tulevaisuuden teknologiset maalailut ovat sekä aikaa kestäviä että linjassa tapaamme ylittää asiakkaiden toiveet.

Tehtävää suunnataan hakijan osaamisten ja painotusten mukaan. Halutessasi tuoteomistajuus on mahdollista liittää tehtävään mukaan.

Liidaavat hahmot eivät toimi yksin. Cinian työtovereinasi ovat mm. Tero, Eero, Piia, Jukka ja Jari – sekä Jyväskylän ja Helsingin saittien arkkarit ja asiantuntijat.

Oletko odottanut mahdollisuutta maalata leveällä pensselillä ja opastaa osaavia kehittäjiä näkökulmien laajentamisessa? Me olemme odottaneet Sinua. Ole yhteydessä Tampereen saitin vetäjään Jukkaan, kun mieleesi nousee kysymyksiä: 040 592 9596 (sähköposti: jukka.hornborg@cinia.fi).

Hakeminen

Jos Sinua kiinnostaa kuulla Ciniasta työnantajana yleisesti tai pohdit, onko oma tausta riittävän pitkällä tähän rooliin  – rekrytoija Saku mielellään sparraa: 044 3111 775 (sähköposti: saku.tihverainen@cinia.fi).

Hae liittämällä CV hakemukseesi. Hakuaikaa tammikuun alkuun saakka - haastatteluja pidämme melko pian hakemusten saavuttua.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Tampere

Hakuaika

05.12.2018 - 02.01.2019