Avoimet työpaikat

Ratkaisumyyjä, Tietoliikennepalvelut

Cinia

Cinia tarjoaa turvallisia korkean käytettävyyden tietoverkko- ja ohjelmistoratkaisuja. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista tietoverkkoteknologioista, sovelluskehityksestä ja kriittisistä toimintaympäristöistä. Yhdistämällä omia ja kumppaniemme palveluja toteutamme luotettavia kokonaisratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme digitaaliset menestystarinat. 

Tehtävän kuvaus

Toimivat tietoliikenneyhteydet kuuluvat kaikille ja Cinia haluaa olla mukana rakentamassa parempaa Suomea. Tule tekemään kanssamme parempia palveluita asiakkaillemme!
 
Haemme ratkaisumyyjää julkishallinnon tietoverkkoratkaisut -liiketoimintayksikköömme. Tärkein vastuualueesi tulee olemaan julkisen sektorin uusasiakashankinta, tarjottavien ratkaisujen määrittely ja myytyjen palveluiden toimitusten varmistaminen. Työkavereinasi tulee olemaan noin kymmenen hengen asiantuntijatiimi.
 
Pääset auttamaan asiakkaita koko palvelureppumme avulla, johon kuuluvat niin kotimaan kuin kansainvälisetkin tietoliikenneyhteydet, verkonvalvonta- ja kyberturvapalvelut.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn ja vastuullisuutta. Osaat herättää asiakkaissa kiinnostuksen palveluitamme kohtaan. Julkisten hankintojen osaaminen ja tietty teknologiamyönteisyys auttavat menestymään tehtävässä. Tällä kertaa emme hae uran alkuvaiheessa olevia vaan edellytämme hakijalta näyttöjä menestyksekkäästä myynnin tekemisestä.
 
Tällaista meillä on olla töissä
 
Cinialla on lähes 300 työntekijää, jotka työskentelevät korkean käytettävyyden ja turvallisuuden tietoverkko- ja ohjelmistoratkaisujen parissa.Yhdistämällä omia ja kumppaniemme palveluja toteutamme luotettavia kokonaisratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme digitaaliset menestystarinat. Olemme tunnettuja erityisesti luotettavuudesta ja ketteryydestä. Asiakkaamme ovat saamamme palautteen perusteella huipputyytyväisiä ja siitä haluamme pitää kiinni jatkossakin.
 
Tarjoamme työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Osana joukkuettamme pääset haastamaan itseäsi ja pääset auttamaan asiakkaitamme heidän tietoliikennehaasteidensa ratkaisemisessa.
 
Vaikka teemme töitä sitoutuneesti, pidämme huolen siitä, ettei työ syö koko elämääsi. Joustamme työajoissa siten, että sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen työ, perhe-elämä ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla. Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Ilmalan tai Riihimäen toimipisteessämme. Etätyöt ovat mahdollisia. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon ja tuemme vapaa-ajan toimintaa ja harrastuksia.
 
Innostuitko? Haluatko päästä tekemään tulosta ja rakentamaan liiketoimintaa? Laita meille hakemus alla olevan linkin kautta palkkatoiveen kera 9.3.2020 mennessä ja kerro lisää myyntikokemuksestasi sekä tuloksistasi B2B-myynnin parissa sekä siitä miksi juuri tämä haaste olisi sopiva sinulle. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana. Lisätietoja Myyntipäällikkö Jukka Kontula, 040 592 4564 (18.2. klo 8-10 ja 21.2. klo 13-15).

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki, Riihimäki

Hakuaika

12.02.2020 - 09.03.2020