Avoimet työpaikat

Ratkaisumyyjä, Tietoverkkopalvelut HKI / Oulu

Cinia

Cinia tarjoaa turvallisia korkean käytettävyyden tietoverkko- ja ohjelmistoratkaisuja. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista tietoverkkoteknologioista, sovelluskehityksestä ja kriittisistä toimintaympäristöistä. Yhdistämällä omia ja kumppaniemme palveluja toteutamme luotettavia kokonaisratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme digitaaliset menestystarinat.

Tehtävän kuvaus

Toimivat tietoliikenneyhteydet kuuluvat kaikille ja Cinia haluaa olla mukana rakentamassa parempaa Suomea. Tule tekemään kanssamme parempia palveluita asiakkaillemme!
 
Haemme ratkaisumyyjää yritysten tietoverkkoratkaisuiden liiketoimintayksikköömme. Tärkeimmät vastuualueesi ovat uusasiakashankinta, tarjottavien ratkaisujen määrittely ja myytyjen palveluiden toimitusten varmistaminen. Pääset auttamaan asiakkaita hyödyntämällä Cinian koko palveluvalikoimaa, johon kuuluvat kotimaan ja kansainväliset tietoliikenneyhteydet sekä valvonta- ja kyberturvapalvelut. Toimipaikkasi voi olla Helsingissä tai Oulussa ja teemme sujuvasti myös etätöitä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn, oma-alotteisuutta ja vastuullisuutta. Osaat herättää asiakkaissa kiinnostuksen palveluitamme kohtaan. Toivomme näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä ja tietty teknologiamyönteisyys auttaa menestymään tehtävässä.

 
Tällaista meillä on olla töissä
 
Cinialla on lähes 300 työntekijää, jotka työskentelevät korkean käytettävyyden ja turvallisuuden tietoverkko- ja ohjelmistoratkaisujen parissa.Yhdistämällä omia ja kumppaniemme palveluja toteutamme luotettavia kokonaisratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme digitaaliset menestystarinat. Olemme tunnettuja erityisesti luotettavuudesta ja ketteryydestä. Asiakkaamme ovat saamamme palautteen perusteella huipputyytyväisiä ja siitä haluamme pitää kiinni jatkossakin.
 
Tarjoamme työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Osana joukkuettamme pääset haastamaan itseäsi ja pääset auttamaan asiakkaitamme heidän tietoliikennehaasteidensa ratkaisemisessa.
 
Vaikka teemme töitä sitoutuneesti, pidämme huolen siitä, ettei työ syö koko elämääsi. Joustamme työajoissa siten, että sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen työ, perhe-elämä ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon ja tuemme vapaa-ajan toimintaa ja harrastuksia.
 
Innostuitko? Haluatko päästä tekemään tulosta ja rakentamaan liiketoimintaa? Laita meille hakemus alla olevan linkin kautta palkkatoiveen kera 6.9.2020 mennessä ja kerro lisää myyntikokemuksestasi sekä tuloksistasi B2B-myynnin parissa sekä siitä miksi juuri tämä haaste olisi sopiva sinulle. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana.

Lisätietoja Aleksanteri Pyrrö, aleksanteri.pyrro@cinia.fi, +358 40 823 2478
Myyntipäällikkö, yksikön vetäjä, pk- ja suuryritykset.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

17.08.2020 - 06.09.2020