Avoimet työpaikat

Sales Manager, Erityisverkot

Cinia

Cinialla on lähes 300 työntekijää, jotka työskentelevät korkean käytettävyyden ja turvallisuuden tietoverkko- ja ohjelmistoratkaisujen parissa. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista sovelluskehityksestä, tietoverkkoteknologioista ja kriittisistä toimintaympäristöistä. Yhdistämällä omia ja kumppaniemme palveluja toteutamme luotettavia kokonaisratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme digitaaliset menestystarinat. 

Tehtävän kuvaus

Haemme Sales Manageria uuteen Erityisverkot -liiketoimintayksikköömme. Tärkein vastuualueesi tulee olemaan uusasiakashankinta sekä lisämyynti nykyisille asiakkaillemme. Työkavereinasi tulee olemaan noin 20 hengen asiantuntijatiimi.
 
Pääset auttamaan asiakkaita laajalla palveluntarjonnallamme ja Cinian organisaation tukemana mm. näillä osa-alueilla: 

  • Langattomat tietoliikenneratkaisut ja tietoliikenteen operointi
  • IoT-ratkaisut 
  • Teknisten järjestelmien, kuten älykäs liikenne, suunnittelu, toteutus ja ylläpitopalvelut
  • Konsultointi ja ratkaisumuotoilu 

Tehtävässä auttaa menestymään:
  • Ymmärrys langattomasta tiedonsiirrosta ja siihen liittyvästä laitekaupasta 
  • Toimialaosaaminen esimerkiksi energian, liikenteen ja logistiikan, valvonnan / turvallisuuden, tietoliikenteen tai muun relevantin toimialan osalta
  • Tarjouslaskentaosaaminen
  • Digitaalisen B2B myynnin osaaminen
Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä pitkäjänteiseen sekä suunnitelmalliseen työskentelyyn ja vastuullista työskentelyotetta. Sinulla on kykyä kartoittaa, tunnistaa ja kontaktoida potentiaalisia asiakkaita. Osaat myydä sekä herättää asiakkaissa kiinnostuksen palveluitamme kohtaan. Olet jo hankkinut näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä relevanttien teknologioiden tai toimialojen saralta.
 
Tällaista meillä on olla töissä
 
Olemme tunnettuja erityisesti luotettavuudesta ja ketteryydestä. Asiakkaamme ovat saamamme palautteen perusteella huipputyytyväisiä ja siitä haluamme pitää kiinni jatkossakin. Kulttuurimme suosii itseohjautuvuutta ja teemme töitä hyvällä fiiliksellä rennossa porukassa. 

Tarjoamme kannustavan tavoitepalkkamallin, työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Vaikka teemme töitä sitoutuneesti, pidämme huolen siitä, ettei työ syö koko elämääsi. Joustamme työajoissa siten, että sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen työ, perhe-elämä ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla. 
Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Ilmalan tai Riihimäen toimipisteessämme. Etätyöt ovat mahdollisia. 

Tarjoamme kattavat työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon ja tuemme vapaa-ajan toimintaa ja harrastuksia.
 
Innostuitko? Haluatko päästä tekemään tulosta ja rakentamaan liiketoimintaa? Laita meille hakemus alla olevan linkin kautta palkkatoiveen kera 11.5.2020 mennessä ja kerro lisää myyntikokemuksestasi sekä tuloksistasi B2B-myynnin parissa sekä siitä miksi juuri tämä haaste olisi sopiva sinulle. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana. Lisätietoja Jussi Kiuru, 0401872130 / jussi.kiuru@cinia.fi

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Riihimäki, Helsinki

Hakuaika

29.04.2020 - 11.05.2020