Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Sales Manager, kotimaan yhteyspalvelut

Cinia

Cinia tarjoaa asiakaslähtöisesti älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita, jotka edistävät digitalisaation hyödyntämistä parantaen tuottavuutta, laatua ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa korkea käytettävyys ja turvallisuus kaikissa tilanteissa. Edistyksellinen pilvipohjainen toimintaympäristö tarjoaa kyberturvallisen ICT-infrastuktuurin, joka vastaa vaativimpienkin organisaatioiden tarpeisiin. Kattava oma tietoliikenneverkkomme ja Cinian C-Lion1 -merikaapeli tarjoavat suurikapasiteettisen ja nopeimman reitin Keski-Euroopan verkkosolmuista Pohjois-Euroopan datakeskuksille sekä itäisen Euroopan ja Aasian markkinoille sekä kansainvälisiin julkipilvilokaatioihin.

Tehtävän kuvaus

Haemme  verkkoliiketoimintaamme Sales Manageria. Tehtävä on vakituinen ja työskentelet pääkaupunkiseudulla. Myyntitiimimme vastaa Cinian kotimaisista yritysasiakkaista sekä julkisen sektorin asiakkaista. Tuotamme monipuolisia yhteyspalveluita, kunnossapito- ja elinkaaripalveluita sekä pilviyhteyksiä. Tarjoamme asiakkaillemme mm. nopeita ja tietoturvallisia hybrid cloud- ja konesaliyhteyksiä.  Asiakkaidemme liiketoimintaa turvaa 24/7 operoiva kriittisten järjestelmien valvontakeskus. 

Tehtäviisi kuuluvat:

- uusien asiakkaiden hankinta, prospektointi, hunting

- palveluiden myynti ja sopimusten kotiuttaminen

- asiakasratkaisujen ja tarjousten valmistelu teknisten asiantuntijoiden tuella

- asiakkuuksien hallinta ja asiakassuhteiden kehittäminen

- uusien palveluiden kehittäminen yhdessä asiantuntijoidemme kanssa

Tarjoamme

Tähtäämme tulevina vuosina kasvuun, kehittymiseen ja kansainvälistymiseen, mikä tarjoaa cinialaisille monenlaisia kiehtovia työmahdollisuuksia. Halutessasi pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi yhteiset toimintatapamme muodostuvat. Kulttuuriimme kuuluu olennaisena osana cinialaisten vaihtelevien elämäntilanteiden huomioiminen. Saat meiltä myös mm. tukea liikunta-ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon/hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä tietysti modernit työvälineet ja työtilat.

Odotamme

Odotamme sinulta:

- vähintään 3 - 5 vuoden kokemusta ICT- / tietoliikennepalveluiden / pilvipalveluiden ratkaisumyynnistä

- aktiivista otetta sekä näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä sekä social sellingin ymmärtämistä

- ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta

- erinomaisia esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja

- sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista osaamista

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Kiuru, Sales Director,  puh. 040 1872130. Voit soittaa Jussille ke 13.9. klo 9 - 11 tai pe 15.9. klo 9 - 11.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmämme kautta kotisivuillamme viimeistään su 24.9. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki, Espoo

Hakuaika

08.09.2017 - 24.09.2017