Avoimet työpaikat

Senior Group Controller

Cinia

Cinialla on lähes 300 työntekijää, jotka työskentelevät korkean käytettävyyden ja turvallisuuden tietoverkko- ja ohjelmistoratkaisujen parissa. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista sovelluskehityksestä, tietoverkkoteknologioista ja kriittisistä toimintaympäristöistä. Yhdistämällä omia ja kumppaniemme palveluja toteutamme luotettavia kokonaisratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme digitaaliset menestystarinat. Olemme tunnettuja erityisesti luotettavuudesta ja ketteryydestä. Asiakkaamme ovat huipputyytyväisiä.

Tehtävän kuvaus

Innostaako kehittäminen ja työskentely tiiviissä yhteistyössä liiketoimintajohdon kanssa? Onko sinulla kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja pidätkö monipuolisesta työnkuvasta? Otatko mielelläsi vastuuta ja kestätkö myös keskeneräisyyttä? Jos sinulla on lisäksi vankka kokemus taloushallinnon ja laskentatoimen vaativista tehtävistä – tule meille vastaamaan liiketoimintayksikköjemme sisäisestä ja osin ulkoisestakin laskennasta sekä kehittämään siihen liittyvää tekemistämme. 

Minkälaisia haasteita meillä on tarjolla?

Monipuolisessa työssäsi group controllerina vastaat Cinian sisäisestä ja osin osakkuusyhtiöidemme ulkoisestakin laskennasta, raportoinnista ja analysoinnista. Laadit ja koordinoit Cinian tulosbudjetteja, talousanalyysejä ja ennusteita ylimmälle ja liiketoimintayksiköiden johdolle ja kehität laskentatoimintaamme kokonaisvaltaisesti sekä toimintokohtaista laskentaa ja hinnoittelua. Useat kasvu- ja kehityshankkeemme sekä kansainväliset asiakkaamme mahdollistavat laajan ja monipuolisen työ- ja tehtäväkentän ja sitä voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Vastaat talousjohtajalle ja toimit tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan, liiketoimintayksiköiden vetäjien sekä muiden sidosryhmien kanssa ja osallistut toimintamme kehittämiseen vahvasti. 

Mitä toivomme sinulta?

Pärjäät tässä tehtävässä hyvin, jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta: työskentelytyylisi on systemaattinen ja suunnitelmallinen, mutta pystyt kuitenkin joustamaan tarvittaessa. Otat mielelläsi vastuuta kokonaisuuksista ja kykenet näkemään "metsän puilta" sekä omaat kehittävän sekä oma-aloitteisen työskentelytyylin. Olet ratkaisukeskeinen ja lähestyt haasteita analyyttisesti ja kokonaisvaltaisesti ylhäältä alaspäin. Lähdet ennemmin itse muuttamaan sekä kehittämään asioita kuin odotat, että joku muu tarttuu niihin ja uskallat haastaa muitakin mukaan muutokseen. Ansioluettelostasi voisi löytyä mainintoja mm. tällaisista asioista:

  • Yli viiden vuoden kokemus vaativista sisäisen laskentatoimen ja raportoinnin tehtävistä, mahdollisesti myös ulkoisesta laskennasta 
  • Erinomaiset Excel-taidot ja kokemusta ennusteiden laadinnasta
  • IFRS 
  • Liiketoimintayksiköiden välisen sisäisen kaupan hinnoittelu
  • M&A -hankkeisiin osallistuminen (financial duty diligence)
  • Kokemusta yritysostoista ja niiden haltuunotosta integraatioineen  
  • Osaamista eri tieto- ja talousjärjestelmistä sekä työkaluista
  • Sopiva koulutus kuten KTM tai DI

Tällaista meillä on olla töissä:

Tarjoamme työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Ilmalan toimipisteessämme. Etätyöt ovat myös mahdollisia. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon ja tuemme vapaa-ajan toimintaa ja harrastuksia. Teemme töitä rennossa ja välittävässä hengessä ja pyrimme joustamaan työntekijöidemme eri elämäntilanteiden mukaan. 

Innostuitko? Laita meille hakemus alla olevan linkin kautta palkkatoiveen kera 17.5. mennessä ja kerro hieman lisää sinusta sekä siitä miksi juuri tämä haaste olisi sopiva sinulle. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana.  Lisätietoja CFO Tarja Oinonen-Rouvali, 0500 947 517, tavoitettavissa parhaiten ke 6.5. klo 9-12 ja ti 12.5. klo 9-12.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

30.04.2020 - 17.05.2020