Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Service Manager

Cinia

Cinia on digitaalisten menestystarinoiden mahdollistaja tarjoten älykkäitä ohjelmisto-, pilvi- ja verkkopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. www.cinia.fi
 

Tehtävän kuvaus

Onko asiakkaan menestyksen tukeminen loistavalla asiakaspalvelulla ja kärsivällisellä selvitystyöllä selkäytimessäsi?

Tehtävä in a nutshell: Kollegasi toimituspäällikkö vie uuden asiakkuuden tuotantoon ja Sinä otat kopin prosessista jatkuvana palveluna, samalla toimien  Cinian rajapintana asiakkaalle päin.

Palvelupäällikön päätehtävänä on vastata Cinian verkkopalveluliiketoiminnan kansainvälisen verkon asiakkaiden palvelukokemuksesta. Päätehtäviin kuuluu mm.

-aktiivinen asiakassuhteiden hoitaminen asiakkaiden palvelukokemuksen varmistamiseksi eri tilanteissa sekä säännölliset seurantakokoukset, raportoinnit asiakkaille ja uusien myyntimahdollisuuksien tunnistaminen.

-luotettavan ja hyvin dokumentoiden palveluympäristön kehittäminen ja ylläpitäminen asiakastarpeista vastaten

-asiakaskokemuksen- ja palveluprosessien kehittäminen yhteistyössä myynnin, toimitusvastuullisten ja teknisten asiantuntijoiden sekä Cinian kumppaneiden kanssa

-asiakaslaskutuksen seuranta ja käynnistäminen

-monipuolinen toiminta ja toiminnan ohjaaminen asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi

 

Päivittäisellä toiminnallaan palvelupäällikkö varmistaa saumattoman yhteistyön asiakkaan ja Cinian tiimien välille. Huolellisuus ja palveleva ja motivoitunut asenne sekä mutkaton suhde asiakkaaseen ovat menestymisen edellytyksiä. Lisäksi palvelupäälliköllä tulee olla myös pelisilmää ja kyky toimia itsenäisesti ja ketterästi asiakasta palvellen.

 

Etsimällämme henkilöllä on:

-erinomaiset vuorovaikutustaidot ja hyvä kokemus vastaavasta tehtävästä ICT/palvelutuotannon alueelta

-erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito

-näyttöä onnistumisista vaativissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä

 

Rakennamme parhaillaan Cinian tulevaisuutta ja halutessasi pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi yhteiset toimintatapamme muodostuvat. Kulttuuriimme kuuluu olennaisena osana cinialaisten vaihtelevien elämäntilanteiden huomioiminen. Saat meiltä myös mm. tukea liikunta-ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon / hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä tietysti modernit työvälineet ja työtilat.

Hakeminen

Hakuaikaa on 9.5. klo 14 saakka. Jätä hakemus järjestelmäämme ilmoituksen alalaidasta ja kerro samalla perusteltu palkkatoiveesi. Haastatteluun kutsumme 16.5. mennessä.

Työn aloitukseksi on suunniteltu elokuun alku.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä kertoo kv-palveluiden vetäjä Eeva Liljanto. Eevan tavoitat sähköpostitse eeva.liljanto@cinia.fi.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

19.04.2018 - 09.05.2018