Avoimet työpaikat

Software Architect

Cinia

Cinian ohjelmistoliiketoiminta kasvaa. Helsingissä suunnittelemme ja toteutamme digitaalisia ratkaisuja mm. liikenteen, turvallisuuden ja teollisuuden toimijoille sekä julkishallinnon organisaatioille.

Tehtävän kuvaus

Etsimme Helsinkiin uusia asiantuntijoita!

Koodaavan arkkitehdin roolissa toimiminen edellyttää erilaisten web-teknologioiden, tietokantojen, kehitystyökalujen ja -ympäristöjen tuntemusta sekä useiden vuosien työkokemusta järjestelmäkehityksestä. Tehtäväsi eivät tule olemaan pelkkää arkkitehtuurisuunnittelua, vaan pääset myös koodaamaan – haemme näiden rooliin sisältyvien elementtien välille yhdessä kanssasi sopivalta maistuvan balanssin.

Odotamme että sinulla on syvällinen kiinnostus web-järjestelmien arkkitehtuuriratkaisuihin ja uusiin teknologioihin. Osaat tutkia ja arvioida niitä kriittisesti, soveltaa kehitystyössä sekä levittää oppimaasi työyhteisön muille jäsenille.

Avainsanoja: Java 8+, Spring, Springboot, REST, SQL, NoSQL, Redis, Docker, Kubernetes, Nginx, Git, Jenkins.Kulttuuriimme olet selvä match, kun vannot uusien ideoiden pyörittelyyn yhdessä, uskot asioiden loppuunsaattamiseen, annat mahdollisuuden huonollekin huumorille ja näet tärkeänä yhdistää työ ja vapaa-aika joustavasti. Työnteosta koodauspuolen tehtävissä Cinialla kertoo oheinen nettisivu (Ciniasta koodareille).Rekrytoivan esimiehen Kimmo Alamartimon tavoitat numerosta 040 552 9204 (sähköposti: kimmo.alamartimo@cinia.fi).

Jos pohdit esimerkiksi onko oma taustasi riittävä tehtävään, voit olla yhteydessä rekrytoija Sakuun: puh. 044 3111 775 (sähköposti: saku.tihverainen@cinia.fi).

Kiinnostuitko? Kirjaa CV:n ohessa lyhyesti mikä sinua motivoi arkkitehdin roolissa ja kirjaa myös palkkatoiveesi. Hakuaikaa on 30.9. saakka, mutta haastattelemme ja teemme valintoja nopealla syklillä.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

31.08.2018 - 30.09.2018